Miért keresnek ennyire szarul a mérnökök?
Figyelt kérdés
Múltkor láttam a Hays Salary Guideban, hogy az átlagos szenior gépész/villamos mérnökök ilyen 500-700 nettó körül keresnek. Ennyit kb egy villanyszerelő vagy egy gépész is megkap. Jó a 700 nettó az túlzás, de az 500-600 meglehet alkalmazottként, a vállakozóit meg hagyjuk is.jún. 4. 11:20
1/12 anonim válasza:
"vállakozóit meg hagyjuk is."
De a vállalkozó nem is 8 órát dolgozik báttya.
ha 700 nettó a mérnök bére, akkor még vállal egy 4 órás mellékállást, aztán már meg is van az 1m nettó +
2/12 anonim válasza:
...Nagggggyon kevés a jó villanyszerelő és ő is be van táblázva jövő szeptemberig...
Kereslet-kínálat...
Nem akarom azt sem, hogy rám dőljön a ház, de azt sem, hogy megcsapjon az áram. Szerintem korrekt az a kb. 600 nettó azért a sokszor mondjuk 10-15 napos hónapért. A villanyszerelő meg szünet nélkül melózik.
3/12 anonim válasza:
Hol vannak azok a 15 napos hónapok?
Itt a nyugati végeken egy 8 órás üzemmérnök állás legalább napi 10 órát jelent.
4/12 anonim válasza:
3
Értelek.
Sok mérnök vállalkozóként tevékenykedik. Ott vannak azok a rövid hónapok.
Milyen nyugati végekről van szó? Magyarországon vagy Európában?
5/12 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy ne a vállakozókat nézzük, mert nem fer.
jún. 4. 11:58
6/12 anonim válasza:
A beosztott villanyszerelő nem kap meg ennyit szerintem sehol.
7/12 anonim válasza:
(((Az 500-700 nettót nem nevezném "szarul"-nak... Sőt.)))
9/12 anonim válasza:
A Hays guideban nincsenek benne a vállalkozók, úgy kezdődik.
10/12 anonim válasza:
Én üzemmérnök informatikus diplomával kapok vidéken nettó 340et pályakezdőként. Szerintem nem kevés ez a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!