Gödi Samsungnál miért keresnek ennyire mérnököket?
Figyelt kérdés
Az utóbbi fél évben nem tudnám két kezem megszámolni hányszor kerestek meg onnan állásajánlattal. Miért keresik oda ennyire az embereket? Nagy a fluktuáció? Esetleg nincs munkaerő? Milyen munkahely ez a Samsung? Nem sok jót hallottam eddig róla.
Gigantikus léptékű gyár, ha autóval elmész mellette a kettesen 120-al, percekig a Samsung lesz melletted.
Sokan dolgoznak ott, mindig felmond valaki.
Illetve a koreaiak érdekes, európaiak számára szokatlan munkatempót hoztak magukkal.
2024. febr. 8. 11:08
2/18 anonim válasza:
Szar körülmények, idióta koreai vezetés, retek putri az egész, tele ukránnal meg mindenféle keleti aljanéppel. Mérnökként sem tudsz elbújni az iroda védőpajzsa mögé, mert ki kell menned a termelésbe, a budi ülőke össze van fosva, mert az ukránok ráállnak és feléguggolnak...stb.
Ja meg fix 8-16:30-as munkaidő van sok túlórával, semmi rugalmasság.
Ehhez képest nem fizetnek jól, ugyanazt a nettó 400-600-at adják mint bármelyik másik cég.
Nyilván épeszű ember menekül onnan.
2024. febr. 8. 12:49
3/18 anonim válasza:
Nagy nálunk a fluktuáció, és most el is indult egy felmondási hullám. Épp tervezem én is a felmondást.
2024. febr. 22. 18:08
4/18 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan jelennek meg cikkek a nem kormányközeli hírportálokon, hogy rengeteg veszélyes anyag kikerül a környezetbe a környéken, van amire a határérték 10-szeresét mérték!
Képzeld el mi lehet bent, minden nap ott tölteni órákat, nagyon egészséges....
2024. febr. 29. 16:51
5/18 anonim válasza:
Még hagyjám a mérnök de mit kap egy szakmunkás vagy betanított munkás. Tudok ott két villanyszerelőt akik súlyos daganatos betegek lettek, plusz gyomorideg minden nap.
2024. márc. 12. 14:04
6/18 anonim válasza:
#5 óránként bruttó 1900-at kapnak az operátorok, amivel havonta nettó 380-at visznek haza minimum. Mindezt bármilyen iskolai végzettség nélkül.
2024. márc. 12. 15:42
7/18 anonim válasza:
Oké, tehát szarul keresnek. A nettó 380 ezer Ft. a 2024-es magyar viszonyok között egy szar fizetés.
2024. márc. 12. 18:03
8/18 anonim válasza:
Engem felvettek, de lemondtam. Nem egy jó hely, ott te ne mfogod magad nemhogy mérnöknek, de embernek se nagyon érezni, leginkább valami biorobotnak.
2024. márc. 19. 20:21
9/18 anonim válasza:
#8 itt dolgozó mérnökként mondom, hogy ez egyáltalán nem igaz
2024. márc. 20. 07:32
10/18 anonim válasza:
Persze a rendszeren belül már eléggé átmostàk az agyadhogy ezt ne lásd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!