Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gödi Samsungnál miért keresnek...

Gödi Samsungnál miért keresnek ennyire mérnököket?

Figyelt kérdés
Az utóbbi fél évben nem tudnám két kezem megszámolni hányszor kerestek meg onnan állásajánlattal. Miért keresik oda ennyire az embereket? Nagy a fluktuáció? Esetleg nincs munkaerő? Milyen munkahely ez a Samsung? Nem sok jót hallottam eddig róla.

2024. febr. 7. 20:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

Épeszű mérnök nem megy oda, többet semmivel nem fizetnek, mint más gyárakban. Cserébe nap, mint nap károsítod az egészségedet. Gyakorlatilag minden veszélyes anyagból a sokszorosa jut a levegőbe a gyártól kilométerekre mérve is. Akkor képzeld el mi van a falakon belül.

Rengeteg leleplező cikk, videó van az interneten.

2024. júl. 10. 10:48
 12/18 anonim ***** válasza:
34%
Őszintén sajnálom #11-es, hogy elhiszel mindent, amit az interneten olvasol. Én itt dolgozom, látom, mi folyik itt én el tudom mérnökként mondani, hogy nem igaz az, amit írtál.
2024. júl. 21. 20:22
 13/18 anonim ***** válasza:
30%
Annyira nem igaz, hogy sokaig engedely nelkul mukodott a gyat, meg szarra vannak szennyezve a kutak a kornyeken az ott hasznalt oldoszertol.
2024. júl. 21. 20:25
 14/18 anonim ***** válasza:
30%

[link]

[link]

[link]

Jo munkat mernok.

2024. júl. 21. 20:27
 15/18 anonim ***** válasza:
62%
Agyhalott fideszes mérnökök vígan dolgoznak ott, szóval nincs munkaerőhiányuk.
2024. júl. 22. 00:03
 16/18 anonim ***** válasza:
37%

Igazán kiábrándító, hogy egyesek (szinte mindenki) úgy írogat szerinte tényeket, hogy még arra sem képes, hogy legalább a toborzó felületet megnézze, hogy munkunkaerőhiány van-e. A betiltott engedéllyel megint ez a helyzet. Az index lehozta ezt a hazugságot, amit egyből felkapott a többi hírportál is, most meg itt üzengeted tényként. Keress rájuk újból és lepődj meg, hogy mindegyiknél más már a szalagcím :-)

Nagyon jó hogy odakintről szél által összehordott pletykák alapján szakértőek vagytok, de igazán megkérdezhetnétek néhány cégnél dolgozót is. Ja semmi komoly, csak talán mert mi jobban belelátunk.

2024. júl. 25. 18:41
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Koreaiak csicskája nem lennék. Inkább magyar cégnél vagyok, és köszönöm megvagyok.
2024. júl. 26. 11:08
 18/18 anonim ***** válasza:
#17 Ezzel nincs semmi probléma, sok sikert a munkában!
2024. júl. 26. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!