Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Idén legkevesebb mekkora...

Idén legkevesebb mekkora fizetésemeléssel lennél elégedett?

Figyelt kérdés

jún. 2. 12:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
Most kaptam 20%-ot úgyhogy már nem reménykedem.
jún. 2. 18:10
 12/15 anonim ***** válasza:
66%

4%-ot kaptam, plusz a cégautót, amit tavaly kaptam cserélik egy új, 0 km-esre.

Ennél azért többet is el tudtam volna képzelni

jún. 2. 22:47
 13/15 anonim ***** válasza:
66%
30%os emelést kaptam nemrégiben (1 éve pedig 20%ot), úgyhogy bőven elégedett vagyok most :)
jún. 3. 19:24
 14/15 anonim válasza:
100%

2022-ben váltottam munkát, akkor 7% többletet kaptam, de buktam a cafeteriát. 2023-ban 12,5%-ot kaptam, idén 5%-ot. Semmit sem remélhetek, pedig a korábbi években jól kaptak a kollégák. Eü-ben irodai adminisztratív dolgozó vagyok, diplomával.

Ketten egy gyerekkel, aki most megy suliba, pokoli nehéz. 2 éve váltottam munkát több pénz reményében. Vármegyeszékhely. De már nem tudom, hova pályázzak. Csúszok lefelé…

jún. 7. 07:26
 15/15 anonim ***** válasza:
10%
Eves 10000 dollar emelest kaptam, ami olyan 8 szazalek emelsnek felelt meg, meg vagyok elegedve vele
jún. 7. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!