Amikor éjszakások vagytok akkor hogy alakul a napotok?
Miután hazaértem, le is fekszem fél órán belül és alszok délután 2-3-ig.
Kivéve ha elkezdenek fúrni a szomszédban délelőtt...
Mit mondjak? Hihetetlen lesz,amit átéltem. Inszomniában szenvedtem évtizedekig. Mondom szenvedtem, de tudj' isten, valahol élveztem is,hogy amíg más az élete harmadát átalussza, nekem sokkal több mindenre van időm. Mi 12 óráztunk, tehát egy műszak 6-18-ig, vagy 18-6-ig tartott. Én ha tehettem, elcseréltem a nappalos műszakomat éjszakásra. (Mindig volt, aki örömmel átadta.) Egy napom ezután úgy festett, hogy hazamentem reggel 6-kor, 8-9 -ig aludtam, aztán bérelt és saját földjeimen kihasználtam a fizikai aktivitásomat, amire a munkahelyen nem volt szükség. Közben a házamat is építgettem, és ezekhez mind jobb volt, ha napközben vagyok otthon.
Persze ez nem volt az egészség záloga, és biztosan belejátszott, hogy 25 éve, azaz 40 évesen rokkantosítani tudtam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!