Mennyire megerőltető a munka az Országos Dohányboltellátó Kft.-nél raktári árukezelő pozícióban?
Sziasztok!
Kiírom ide, hátha valaki ott dolgozik vagy ismer olyat, aki esetleg ott dolgozik.
Legfőképpen az érdekelne, hogy fiatal nőként mennyire lenne fizikailag megterhelő a munka? Mivel dohánytermékekről van szó, így arra következtetek, hogy annyira nem lehet vészes, de jelentkezésem leadása előtt mindenképpen szeretnék érdeklődni, hátha valaki tud segíteni, és így nem feleslegesen jelentkezek.
Köszi a segítséget!!
21/L
Szia!
Dohányboltos vagyok, szóval csak ennyire látok bele, de nálunk a ládák amiket kapunk azok nem annyira nehezek, hogy ne lehessen elbírni. Én rettenetes gyenge vagyok, egy tálca sört alig bírok el rendesen, de a ládák nem vészesek, kivéve azok amikben ezek a hevítős Tereák, Neok vannak, azok nehezebbek. Viszont azok a dobozok amikben a dohánygyárakból érkeznek a termékek valószínűleg jóval nehezebbek, de szerintem nem puszta kézzel emelgetik.
Szerintem mindenképpen megéri jelentkezned, raktári árukezelés nem csak az emelgetésről szól úgysem, maximum az interjún megmondják ha gond. Szerintem nem igazán veszíthetsz vele. Bocsánat hogy nem igazán értek a témához, de gondoltam írok, talán egy icipicit tudtam segíteni. :)
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!