Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 30 évesen nagyon kevés a...

30 évesen nagyon kevés a bruttó 445.000 Ft-os fizetés?

Figyelt kérdés

máj. 18. 10:52
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Senkit sem pontoztam le!
máj. 19. 16:15
 22/25 anonim ***** válasza:
72%
Megint olyan kérdés, amire nem lehet válaszolni így. Kevesebb pénzből élek jól - albérlet és gyerek nélkül. Kettőnk fizetése együtt nem teszi ki a 400-ezret sem.
máj. 20. 19:48
 23/25 anonim ***** válasza:
69%

Minden relatív! Ha van lehetőséged nem sokkal több munkával, nem rosszabb körülmények között többet keresni, akkor kevés. Ha nincs, akkor meg nem kevés.

Önmagában nem lehet erre válaszolni. Én 40 éves vagyok, az alapfizetésem nekem is ennyi, a pótlékok emelik csak meg kicsit. De mondjuk nálunk nem az életkorhoz kötik a fizetéseket. Ha lenne lehetőségem helyben többért dolgozni, akkor nyilván már váltottam volna. Ahol fizetési igényt kérnek és 10-20%-kal ennél többet kérek, már húzzák a szájukat.

Legutóbb, 2023 őszén, vidéki gyógyszergyárban, analitikai részlegvezetőként bruttó 500 lett volna az ajánlat. Reggel 6-kor munkakezdés, 1 óra autózás oda, 1 vissza, rákkeltő anyagokkal kellett volna dolgozni, fél évente kötelező prosztatavizsgálat/mammográfia... Nekem nem érte meg, nem fogadtam el.

Erre írtam, hogy minden viszonylagos. Ha így vesszük, a mostani fizetésem nem olyan kevés... Nem megy rá az egészségem, nem kell hajnalban kelnem, 20 perc alatt biciklivel is bent vagyok. És nem nyomorgok, nincsenek tartozásaim, igaz meggazdagodni sem fogok és luxusra sem költhetek.

máj. 21. 11:24
 24/25 A kérdező kommentje:
Én egyedül élek, illetve van egy Pénzügyi-Számviteli ügyintéző végzettségem, szerintem lassan eltakarodok ebből az országból
máj. 21. 18:02
 25/25 anonim ***** válasza:
37%
Kezdő fizetésének nem rossz fizetés.De,ha már tapasztaltabb vagy magán projekteket is vállalhatsz.
jún. 12. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!