Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 30 évesen nagyon kevés a...

30 évesen nagyon kevés a bruttó 445.000 Ft-os fizetés?

Figyelt kérdés

máj. 18. 10:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
12%
szánalmas
máj. 18. 19:23
 12/25 anonim ***** válasza:
64%

Milyen munkakörben, milyen beosztásban pontosan (például vezető vagy sem)?

Melyik városban? Milyen nyelvtudással? Milyen végzettséggel? Hány év tapasztalattal?

30 évesen van, aki már 10-12 éve dolgozik, valaki viszont egyetem után csak 5-8 éve. Nem mindegy, te melyik vagy.

máj. 18. 19:29
 13/25 anonim ***** válasza:
4%
Nem túl vastag.
máj. 18. 20:24
 14/25 A kérdező kommentje:
Gazdasági asszisztensként, de csak egy éve vagyok itt
máj. 18. 21:56
 15/25 anonim ***** válasza:
20%
Én 31 éves vagyok, tisztán bejelentve megkeresek 400 ezret sima 8 órás munkával érettségivel, de nekem meg ez a kevés. Még egy 100 ezer jó lenne havonta máshonnan..
máj. 18. 22:35
 16/25 A kérdező kommentje:
Mit dolgozol
máj. 18. 22:50
 17/25 anonim ***** válasza:
19%
Betanított munka mérnöki irodánàl.
máj. 18. 23:07
 18/25 A kérdező kommentje:
Az nem rossz
máj. 19. 08:33
 19/25 anonim ***** válasza:
21%
Azert vagyok lepontozva mert elégedetlen vagyok vagy mert ennyit keresek? Hát jó..
máj. 19. 09:19
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Előző, vélhetően azért vagy lepontozva, mert a kérdező számára nem hasznos a válaszod.

A pontozás előtt ugyanis egy ilyen kérdés van: "Hasznos számodra ez a válasz?"

Az, hogy te mennyit keresel, nem válasz a kérdező kérdésére.

Az már egy másik story, hogy a kérdező kérdése már önmagában is butaság, hisz ő abban a (tév)hitben él, hogy a fizetés és a kor között bármilyen összefüggés van, miközben van aki 18 évesen félmillás fizetéssel indul, a 60 éves közmunkás pedig 100e keres.

A fizetés sohasem a kortól függ, hanem mindig attól, hogy az egyén mennyit képes kialkudni magának. Ez pedig elsősorban az egyén végzettségétől ÉS tárgyalási készségétől, valamint egyéb kompetenciáitól és jártasságaitól függ. Általában semmi köze nincs ezeknek a dolgoknak a korhoz. Sokkal inkább az egyénhez van köze.

Van aki 60 évesen is alamuszi nyuszi, csak cél nélkül sodródik az árral, amit elétesznek, arra rábólint, mindegy, mi is az. Életében egyetlen szakmát szerzett, aztán sír, hogy milyen keveset keres, s hogy milyen kevés a nyugdíja.

Meg van olyan is, aki már tizenéves korában is törtető, kolerikus, céltudatos, ő az, akinek 25 évesen már önerőből lakása van, 30 évesen egy csomó végzettsége, oklevele, több nyelven beszél, vállalkozásai, soktízmilliós megtakarítása, befektetései vannak, 60 éves korára 100+ országban járt, s leginkább kastélynak lehetne nevezni azt a helyet, ahol él.

máj. 19. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!