Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kontrolleri fizetések vajon...

Kontrolleri fizetések vajon tényleg ennyire alacsonyak mint amiket itt olvasok? Bruttó 600e stb .egy palacsinta suto keres nettó 600ezret kb akkor egy diplomás , több végzettséggel rendelkező miért keresne kevesebbet?

Figyelt kérdés

2024. máj. 13. 14:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%
A piac beáraz mindent. Közgazdászokból dunát lehetne rekeszteni, kontroller állásokra is sok jelentkező van. A palacsinta sütő lehet nem tanult 3 és fél évet egyetemen, de valszeg minimálbérre van bejelentve és nyáron megpusztul a 100 fokos konyhában, valószínű 1 napot nem bírnál ki egy ilyen helyen....pedig a palacsintát még viszonylag könnyű elkészíteni szerintem.
2024. máj. 15. 09:42
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

2021-ben lehet ilyen alacsonyak voltak a fizuk, de ma már bőven meghaladták ezt szintet.

Kezdőket is bruttó 700-750 ezerért veszik fel BP-n multinál.

Én Seniorként összesen 4 év kontrolleri tapasztalattal keresek bruttó 1,2 milliót + cafeteria + bónuszok + pulykapénz. Nem panaszkodom.

dec. 26. 20:19
 13/20 anonim ***** válasza:
#8: ha mindenki IT-ra menne és mindenki IT-ban dolgozna, akkor ki operálna meg téged? ki ápolna a kórházban? ki szerelné meg az autódat? ki sütné meg a kenyeret, amit megeszel? arról nem beszélve, hogy egy cégnél ki venne fel téged, ki intézné a bérszámfejtésed stb?...
dec. 26. 20:23
 14/20 anonim ***** válasza:
74%
13-as, akkor túlkínálat lenne IT szakemberekből és nem fizetné meg őket senki, de szerintem nem kell irigyelni őket. Csak jelzem hogy kezdőből meg juniorból Dunát lehetne rekeszteni, nekik nincs annyira jó dolguk hidd el nekem.
dec. 26. 21:28
 15/20 anonim ***** válasza:
Ahogy írták, a piac áraz. Ebben benne van minden.
dec. 27. 21:13
 16/20 anonim ***** válasza:
#12-es válasz miért lett lepontozva? Talán irigység? 😘
dec. 27. 21:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem hinném, csupán nem reális. Kezdőként örülsz ha egyáltalán felvesznek valahova.
dec. 27. 23:19
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

#17: akkor nagyon más dimenziókbsn mozgunk. Bruttó 700-750k lassan 2025-ben teljesen reális. 3-4 éve vették fel az embereket juniorként br 600-ért, azóta volt egy jelentős béremelés. (Tudom, mert 2021-ben és 2024-ben is sok interjún voltam). Engem 2021-ben pályakezdőként vettek fel br 600ért, aztán a felmondásom előtt már br 850-et kerestem. Idén pedig sikerült senior role-ba átnyargalnom cégen kívül.

Mondjuk én kifejezetten bp-i multikra gondolok természetesen, vidéki kis kft-knél lehet a bruttó 600 is sok 🤷‍♂️

dec. 28. 08:37
 19/20 A kérdező kommentje:
A bruttó 800-900ezer is teljesen reális amíg egy albérlet 250 ezertol kezdődik+szamlak, egy ebéd is minimum 2500-3000ft..
dec. 30. 21:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Netto 600 ezret az a palacsinta sütő keres aki Sopronból kijar mondjuk Burgenlandba és ott süti a palacsintát. Vagy aki heti 70 órát aszalodik a Balatonon szezonban feketén.
jan. 4. 14:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!