Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit érdemes tanulni, hogy jó...

Mit érdemes tanulni, hogy jó fizetésem legyen?

Figyelt kérdés

Az álláshirdetések többsége ugye nem adja meg, mennyit is lehetne keresni egy adott munkakörben. Honnan tudnék tájékozódni a fizetéseket illetően?

Szívesen tanulnék olyat, ami gondolkodást igényel , van köze matekos dolgokhoz, sporthoz , pénzügyhöz esetleg emberekkel kell foglalkozni . Dolgoznom kell mellette , tehát olyasmi kellene amit lehet levelezőn 🙂 fizetés : pl. Mostani viszonylatban nettó 800 ezer

2024. máj. 11. 01:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
60%

BME Mérnökinfót végeztem.

Már Bsc alatt is főállásban dolgoztam tavaly (azóta befejeztem az egyetemet). Egyetem alatt br 850 volt a bérem, azaz nettó 565 SZJA visszatérítés nélkül. (+ pár extra) A legmagasabb ajánlatom amit kaptam br 900 volt (ami nettó 600) + br 70k cafeteria és pár egyéb extra. Viszont a munkör annyira nem tetszett, így nem ezt választottam.

Ez nem is annyira sok. Ennél már egyetem alatt vagy közvetlenül utána többet is el lehet bőven érni. Más szakról nem tudok, ahol rögtön ennyit lehet keresni.

Meg persze ez egy kezdő bér.

2024. máj. 12. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!