Mit érdemes tanulni, hogy jó fizetésem legyen?
Figyelt kérdés
Az álláshirdetések többsége ugye nem adja meg, mennyit is lehetne keresni egy adott munkakörben. Honnan tudnék tájékozódni a fizetéseket illetően?
Szívesen tanulnék olyat, ami gondolkodást igényel , van köze matekos dolgokhoz, sporthoz , pénzügyhöz esetleg emberekkel kell foglalkozni . Dolgoznom kell mellette , tehát olyasmi kellene amit lehet levelezőn 🙂 fizetés : pl. Mostani viszonylatban nettó 800 ezer
2024. máj. 11. 01:40
11/21 anonim válasza:
Mérnöki szakok közül info, villamos, mechatronikai mérnök. Plusz később vezetove válni
12/21 anonim válasza:
nettó 800 z bruttó ~1,2m. Az nálunk egy tapasztalattal rendelkező, nyelveket beszélő IT projetktmanager fizetése.
13/21 A kérdező kommentje:
Mérnöki szak szerintem már kicsit késő, nekem dolgoznom kell mellette teljes állásban. Viszont a többi jól hangzik !
2024. máj. 11. 14:01
15/21 anonim válasza:
Szerintem most már elmondhatják a tutit azok, akik az összes eddigi választ lepontozták. :)
18/21 anonim válasza:
Mindenképpen olyat, ami érdekel, van hozzá affinitásod. Egyébként nem sokra viszed majd benne. Minimális az olyan munkahely, ahol nettó 800k beszálló van, így karriert kell építeni, ami a fentiek nélkül nem megy.
19/21 anonim válasza:
Angolországi mosogató, német szakáts, wécé súroló, takaríró
20/21 anonim válasza:
Erős mérnöki és pénzügyi szakmák többsége ilyen, de nem az első évekbe lesz ennyi a fizud, hanem inkább +10 év tapasztalattal. Hosszútávon megéri befektetni ha jól fizető állás érdekel. Angol menjen jól, legyen jogsid mindezek mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!