Felnyomnátok a főnökötöknél az egyik senior kolléganőtöket (30+ évvel idősebb nálam), mert egyszerűen az a stílus ahogy velem beszél számomra elfogadhatatlan?
Multis cég, support funkció. A nőciről tudni kell, hogy min 10 éve van mar az itteni pozijaban, ő az aki mindent is tud elvileg, gyakorlatilag borzalmas vele a közös munka. Együtt dolgozunk indiaiakkal is, akiket teljesen lenéz, nem hiszi el, hogy képesek valamit is jól csinálni, és végső soron én vagyok a hibás, hogy nem ellenőrzöm én az ő munkájukat.
Minden reggel 10-kor van egy közös meetingünk, ahol kétszer is megkérdezte tőlem, hogy hánykor kezdtem el dolgozni. Csak mert nem látja, hogy kiküldtem volna 1 emailt is. Kiderült azért sem, mert rossz volt az Outlookja, de ugyebar control freak-ként ez kevésbé zavarta, mint az hogy nem látja a kiküldött emailjeimet. Am meg 10-ig kell elkezdeni a munkát szóval tényleg nem értem.
Ami az egészben zavar, hogy azt rögtön észreveszi ha valamit nem 100%-osan csinálok, de ha pl tegyük fel minden tökéletes, amiatt nem szól. Ja meg bizonyos kollégäkat elkezd magasztalni engem meg a koromnál fogva lenéz. Rohadt irritáló és nem tudom hogy kellene neki eleget tennem. Általában a motivációm is nulla, ha tudom hogy vele kell beszélnem.
az ilyen valszeg a főnök seggében van már tövig, felesleges felnyomni
, te húzod a rövidebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!