Normális, hogy elfogadhatatlannak tartom, és nem leszek hajlandó olyan helyen dolgozni, ahol nem fizetik meg a túlórát?
Normalis. Tobb cegnel is dolgoztam, ahol nem fizettek. Nem is tuloraztam (egy darabig). A munka jellegebol adodoan azonban rakenyszerultem, relative rovid ido alatt atment pofatlan fokozatra a ceg reszerol a dolog, termeszetesnek vettek. Ahol most vagyok, ott kifizettek. Iden juniusig. Azota nem fizetik, a megoldas egyszeru: nem tulorazok. Nyilvan a valtas lenne a legesszerubb, de tul sokat ugraltam az utobbi evekben, igy azt a penzt egyelore massal keresem meg, amit tuloraval kerestem.
Jol fogalmazott a 2. valaszolo, nem szabad belemenni a fillerba_so, mocskos kis jatekokba. Minel tobben belemennek, annal termeszetesebb lesz az ingyen tulorazas...
Nálunk van lehetőség negyedévente fizettetni.De a többség lecsúsztatja.A munkaidő rugalmas.
Ahok nem fizetik ki meg lecsúsztatni sem lehet, az nem normális cég.
# 8
Magyarországon van munkajogi szabályozás, és nem piaci alapon dől el, hogy fizetik-e a túlórát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!