Miért minimálbérre akarnak bejelenteni?
Sziasztok!
Miért lehet az h 270-es fizuval és még plusz jutalékkal a láthatáron minimálbérre akarja bejelenteni a cég, ahova jelentkezne a barátom?
Ez mennyire gyakori meg mi van a háttérben? Csak azért kérdezem, mert én nem vagyok ebbe jártas még.
Előre is köszi a válaszokat!
Mert pszichopaták, és nem zavarja őket, hogy bűncselekményt követnek el nemtom, havi 95 000 Ft spórolásért cserébe a barátod és a Közösség kárára.
A nem szerződött összegen felül semmi nem is fogja őket kötni, hogy kifizessék a barátodnak, szóval ez csalás, hazugság a barátod ellen, amit megszív.
És ez még csak a nyitás, ezek az emberek lesznek a "munkatársai", tehát a szívás- és csalássorozat nem fog megállni itt.
Szerintem a vonatkozó 2 hivatalt, plusz a rendőrséget és a Munkaügyi Bíróságot ideje felkeresnie.
Amellett, hogy persze nem tervez velük, de ha jófej és van rá néhány óra kapacitása, együttműködik a hatóságokkal a lebuktatásukban. Ő most pont pozícióban van ehhez.
Ez komolyan kérdés még neked az adócsalás országában?
Na vajon miért akarják minimálbérre bejelenteni? Hogy spóroljanak az adón! És bőven találnak balfácánt, aki így is vállalja, mert a sok egybites abba már nem gondol bele, hogy a szürkefoglalkoztatással a táppénz, a nyugdíj, a betegszabi, a GYES, stb mind jóval kevesebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!