Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tennének ebben a helyzetbe...

Mit tennének ebben a helyzetben? Szólnátok?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy nemrég elhelyezkedtem egy cégnél. X hónap után jár heti x nap home office minden kollégának. Nyilván nekem is járt VOLNA, de végül eltolták néhány hónappal mondván, hogy még nem tudok annyi mindent elvégezni otthonról, miközben bent sincs annyi munka, ami kitöltené a 8 órát.

Nagyon frusztral ez az egész, alig vártam a home officet, nem vagyok társasági ember, munkahelyen csendes vagyok, nem szeretem a small talkokat, hiába jofej mindenki, akkor is lefaraszt a nap végére.

2024. ápr. 23. 09:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tettem fel más kérdéseket is.
2024. ápr. 23. 14:12
 12/16 A kérdező kommentje:
Önállóan dolgozom, ami már átkerült hozzam, azt egyedül precízen és pontosan elvégzem. Most telt le a probaidom.
2024. ápr. 23. 14:30
 13/16 anonim ***** válasza:
23%

"még nem adtak át nekem annyi munka folyamatot, ami a 8 órát kitölti. Nem értem, ezen mit nem értesz. Jelenleg NINCS ANNYI MUNKA, amivel ténylegesen 8 óra és nem mondjuk 6 óra akar végzek."

És ez kit érdekel, hogy nem 8 órát dolgozol bent sem? Én sem dolgozok home officeból 8 órát, sőt még a közelében sem... Az a kérdés hogy azt a 6 órányi feladatot amit csinálsz el tudod-e végezni otthonról. Láthatóan a feletteseid úgy gondolják, hogy egy balf@sz vagy aki nem, ezért nem engednek home officera, ilyen egyszerű. Amikor én pályakezdő voltam 2 hét után mondták ha akarom mehetek teljes home officera, addig heti 2 nap bejárás volt, mert látták hogy egy intelligens, önálló, értelmes, okos, tehetséges ember vagyok.

2024. ápr. 23. 18:10
 14/16 A kérdező kommentje:

Oké értem, te szrtad a spanyolviaszt. Miért van az, hogy minden ilyen kérdés alatt fel bukkansz és mindenkinek megmondod a tutit?

Mit kell oltogatni? Véletlen sem lehet, hogy esetleg regimodiak a munkahelyen vagy korábban náluk sem volt ho, ezért nem igazán bíznak benne, nyilván csak az lehet, hogy én vagyok béna.

Egy senki vagy, nem fogok neked itt magyarázkodni.

2024. ápr. 23. 18:15
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

"Mit kell oltogatni? Véletlen sem lehet, hogy esetleg regimodiak a munkahelyen vagy korábban náluk sem volt ho, ezért nem igazán bíznak benne, nyilván csak az lehet, hogy én vagyok béna."

Nem, mert ha erről lenne szó akkor fel sem ajánlják az állásinterjún. Itt arról van szó, hogy te vagy túlságosan gyenge képességű akire nem merik rábízni a feladatot felügyelet nélkül, mert vélhetően képtelen lenne megoldani. Mivel másnak is biztosították a HO-t ennyi idő után ezért te nem vagy képes teljesíteni az átlagos normát és a fejlődésed lassabb a kelleténél. A kérdésed alatti értetlenkedésből is könnyedén következtetni lehet rá, hogy problémát okoz a konzekvens gondolkozás és a logikai készségekkel is hadilábon állsz. Egy kompetens ember rég lelépett volna olyan helyről ahol megszegi a munkáltató a munkaszerződésben foglaltakat, az esetedben viszont érhető a maradás, ugyanis vélhetően ilyen kompetenciákkal nem kellenél sehova.

"Miért van az, hogy minden ilyen kérdés alatt fel bukkansz és mindenkinek megmondod a tutit?"

Engem a segítő szándék vezérel, rengeteg ember köszöni meg a segítségemet napról-napra, ugyanis a hatalmas szakmai tapasztalatomnak és intelligenciámnak köszönhetően komoly rálátásom van a munkaerőpiac működésére.

2024. ápr. 23. 18:29
 16/16 A kérdező kommentje:

Teljesen más munkakörben dolgozom, mint a többiek, nekik egyszeru, betanulható munkajuk van, nem annyira felelősségteljes, mint ez.

Nem tudok nem maradni, mert egyrészt, mint említettem, beiskolaztak, másrészt pedig ezen kívül nagyon jól érzem magam ott.

Ne haragudj, de az nem segítő szándék, hogy rosszindulatúan feltételezéseket vonsz le az intelligenciámra es a kepessegeimre vonatkozóan félinformációkból, amikor azt sem tudod, milyen képzésen vagyok, mit tanulok, milyen munkakörben es milyen beosztásban vagyok.

2024. ápr. 23. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!