Mit szólnátok ebben a helyzetben?
Nekem az is fura, igy ilyet mutat a gyerek.
5 éves a lányom.
Dogalma sincs erről, pedig elég tájékozott..
Elmondanám neki, hogy a gyerek nem tudja, mit jelent, az anyja pedig én vagyok, ezért a fegyelmezést hagyja rám. A gyerekemhez pedig úgy nyúljon, hogy abban a pillanatban taposom meg.
Esetleg ha nem egy utolsó tahó lenne, akkor restellném, és elnézést kérnék, úgy mondanám el, hogy a gyerek úgy tanulta az oviban, de már elkezdtük leszoktatni róla. De aki felnőtt létére ilyen gyökér, az nem érdemel mást, csak ugyanezt.
Persze el kell magyarázni a gyereknek hogy ez nem helyes, nem illő, mit jelent, miért ne csinálja, de azért a nő nagyon túltolta.
Egyrészt ilyennel fenyegetőzni egy nyomorult kézjel miatt, nála is lehetne problémák fejben.
De ha elképzelem hogy megyek autóval egy bicikliről beint egy 5 éves kisgyerek...hát nem tudom én leszrnám. Biztos meglepne, lehet nevetnék is, ha jó kedvemben talál, de semmiképp nem venném így magamra, hogy utána menjek meg üldözzem hazáig.
Mivel anya vagyok, tudom, hogy egy gyereknek nagyon sokszor kell elmondani, mi az, amit nem szabad. Nem feltételezném egy gyerekről sem, hogy az anyukája engedi neki, inkább arra gondolnék, szegény nő, ő is megszenved az ilyen ovis hozadékokkal, ahogy nekem is kijutott bőven.
Túlzás ez az agresszív fellépés, biztosan a gyerekem védeném. Nem tudom, ki hogy van vele, az ilyen kretén viselkedés belőlem nem hoz ki kedvességet. Így egy idegbajos reagál. Én is megmutatnám neki a középső ujjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!