Szülők, ti mit szólnátok ilyen helyzetben?
Miért ne működhetne. Ismerek olyan lányt aki 17 éves korában a tanárába szeretett bele, és együtt élnek azóta is.
A korkülönbség nem 9, hanem vagy 29 év.
Nee, ez nagyon nem jó. Én nem engedném a lányomnak. El kell gondolkodnod azon, hogy miért nem talált korban hozzáillő lányt magának? Valami baj van vele, amit te még nem tudsz ilyenkor, ilyen fiatalon felmérni, de az idősebb nők már látják, és ezért nem tud korban hozzá illő nőkkel kapcsolatban lenni. Valami baj van vele. 9 év korkülönbség nem nagy, de nem ennyi idősen. Ha te lennél 27 és a férfi 36, az nem lenne sok. De ilyen fiatalon még nagyon sok. Teljesen más az elképzelésetek a jövőről, a tapasztalataitok.
Szóval nem, én nem engedném.
Én olyat ismerek ahol 18 volt a lány mikor összejöttek, a srác meg 26, de már mindketten dolgoztak, a közös munkahelyen jöttek össze, egy multinál, szóval nem gimis volt a csaj (már ha ez számít).
Az elején a srácot kicsit "zavarta", hogy még csak 18 éves a lány, de hát ilyen a szerelem, jól meg voltak együtt és már 7 éve együtt vannak, szóval már 25 éves a lány. Lehet jövője a dolognak.
Azért azt tegyük hozzá hogy 26 évesen azért még nem minden pasi akar gyereket, hiszen sokan csak 1-2 éve dolgoznak, ha előtte mondjuk egyetemre is jártak stb., ebben a korban a legtöbben buliznak és dolgoznak, inkább 30 felett gondolnak házasságra és gyerekre. Szóval én nem tartom vészesnek ezt a korkülönbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!