Ti mit szólnátok ebben a helyzetben? Én reagálom túl?
Először is a meztelen fiamról, aki éppen fürdött tik-tok videót csinált a testvérem. Ekkor mondtam neki hogy ilyen többet ne forduljon elő, én nem teszek fel a saját gyerekemről ilyen képet/videót! Másodszor pedig megtaláltam a többi 2-3 facebook profilját,amin én le vagyok tiltva neki, de az én gyerekemről tesz fel fotókat folyton olyan szöveggel hogy: életem értelme, kicsi kincsem, mióta megvagy te vagy a boldogságom stb...
Valaki írta kommentben neki,hogy hasonlít rád, ő pedig kedvelte a hozzászólását. Én reagálom túl? Mindenképpen beszélek vele erről, mert nálam kiverte a biztosítékot!!!
Ezt a kérdést felesleges volt feltenni. Te is tudod, hogy nem normális.
Ne engedd, hogy képeket csináljon a gyerekről, facebookról pedig tiltsd le, hogy onnan se szedje le a képeket.
Közöld vele, hogy ez beteges, és menjen el orvoshoz, vagy szüljön magának gyereket, ha ennyire arra vágyik.
Megint csepegtetve jönnek a körülmények a kérdezőtől.
Legalább már tudjuk, hogy kérdező az anya és a testvére is nő.
Jó lett volna még leírni, hány éves a fia, akiről a meztelen videót csinálta.
Másrészt, hogy ennek a nőnek van-e saját gyereke (szerintem nincs)?
Netán azt, hogy szüleik tudnak-e erről, és ha igen, mit szólnak hozzá?
Esetleg még azt, hogy "élőben" mennyire és milyen szöveggel "nyomul" a fiúra? Egyáltalán hogyan viszonyul hozzá?
A kérdésre válaszolva: én közöltem volna a videózáskor, hogy vagy itt és most a jelenlétemben letörli, vagy megyek a rendőrségre feljelentést tenni. Simán lehet, hogy pedo a nagynéni (kisfiú nagynénje). Én beszélgetnék erről a gyerekemmel (ha már lehet vele erről beszélni, na ezért kéne tudni, hány éves!), hogyha a nagynénje a lába közé nyúl, vagy arra kéri, hogy vegye le az alsónadrágját, pizsamáját őelőtte, akkor ne tegye ezt meg és azonnal szóljon nekem.
Ügyelnék arra, hogy ha ezzel a testvéremmel együtt vagyunk, akkor a fiamat sose tévesszem szem elől.
Te is tudod, hogy ez így elég gáz. Én kerek-perec megmondanám, hogyha még egyszer fotózza, nem találkozhat többet vele. A gyereknek is vannak személyiségi jogai. Ha nem fejezi be, többet nem találkozhat vele. Ennyi, kész.
Sajnos sokan nem fogják fel mennyire veszélyes ilyen képeket és videókat kirakni. Szerintem ő tisztában van vele, hogy nem kéne, pont azért titltott le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!