Mit tennének ebben a helyzetben? Szólnátok?
A helyzet az, hogy nemrég elhelyezkedtem egy cégnél. X hónap után jár heti x nap home office minden kollégának. Nyilván nekem is járt VOLNA, de végül eltolták néhány hónappal mondván, hogy még nem tudok annyi mindent elvégezni otthonról, miközben bent sincs annyi munka, ami kitöltené a 8 órát.
Nagyon frusztral ez az egész, alig vártam a home officet, nem vagyok társasági ember, munkahelyen csendes vagyok, nem szeretem a small talkokat, hiába jofej mindenki, akkor is lefaraszt a nap végére.
Ha a szerződésben benne van, arra hivatkozhatsz, de amúgy jobb, ha olyan munkahelyet keresel, ahol eleve homeoffice van.
Akadnak ilyen cégek, nem minden főnök olyan vaskalapos, hogy megköveteli a bejárást.
Nem a 8 óra miatt érdemes HO-ba menni, hane azért, hogy saját környezetben dolgozhass, ne kelljen beutaznod, stb.
Ők úgy látják, hogy nem vagy még eléggé önálló, a leírásod alapján.
El lehet engedni a kezedet? Meg tudod oldani az összes feladatodat komolyabb segítségek nélkül? Most valóban kezdő vagy? hány hónapja vagy ott?
Én is elmennék a falig a HO miatt, de én már 16+ év tapasztalattal rendelkezem és 10+ év HO előélettel. Te pedig kezdő vagy, nem biztos,hogy pattognék. Ha nem tudod, hogy mi a gond akkor vagy nagyon kezdő vagy és többre tartod magadat mint kellene, vagy a munkahelyen becsülnek nagyon alá. Látatlanban az elsőre tippelek, főleg azért mert nagyon azzal "védekezel", hogy nem töltöd ki a 8 órát.
Nem becsülnek egyáltalán alá, még nem adtak át nekem annyi munka folyamatot, ami a 8 órát kitölti. Nem értem, ezen mit nem értesz. Jelenleg NINCS ANNYI MUNKA, amivel ténylegesen 8 óra és nem mondjuk 6 óra akar végzek.
Ezen a területen kezdő vagyok, ezért volt szükség pl a beiskolázásra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!