Mennyire ciki, hogy nincs megtakarításom?
Autó és nyaralás igenis luxus. Ami nem luxus az az ala lakás és a kaja, minden más csak a kényelmed szolgálja.
Ami engem illet ha már kérdezted, van összesen kb 20 millióm, bár ez szétszórva sok mindenben. Föld, részvények, állampapír, nemesfémek a fő tételek. Ebben van kb 5 millió amit szülőktől kaptam egyetem alatt, a többi a befektetésekből és a keresetemből jött össze. Itthon élek amúgy, és kicsit többet is keresek mint te de szóval nekem az albi költsége kiesik.
32F vagyok, jelenleg 320.000 ft a nettó fizetésem.
28 éves koromig a szüleimmel laktam.
28 évesen kaptam a szüleimtől egy felújítandó lakást.
Az akkori fizetésem 28 évesen 260-280.000 között mozgott és volt 4,2 millió forint megtakarításom.
Abból a 4,2 millióból teljesen fel tudtam újitanom akkor a lakásomat.
#11 jó ha így nézzük az én nevemen van egy fél telek meg ház, akkor végülis van 50 milliós vagyonom🤣De ezt azért nem veszem ide, mert ahhoz jelenleg nem tudok nyúlni.
#12 akkor végülis nem állok rosszul. Ha anyámékkal laknék, lehet nekem is lenne pármillió a számlámon, de nem akarok ennyi idősen velük lakni. Én azt cikibbnek érezném, mint azt, hogy nincs épp 5 millióm xd
"Ha anyámékkal laknék, lehet nekem is lenne pármillió a számlámon"
Nem lenne.
Ez már nyilvánvaló abból, amiket eddig leírtál.
12# vagyok
Én azt egyáltalán nem tartom cikinek,hogy nincs 5 milliód.
Azt viszont nagyon cikinek tartom, legyél akár hány éves,hogy hogy idősebb, házas családos férfiaknak adod bérbe a p#ncidat xd
@6
Te cikinek tartod, azok a házas férfiak pedig cukinak tartják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!