Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire ciki, hogy nincs...

Mennyire ciki, hogy nincs megtakarításom?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok és gyakorlatilag nem tudok félretenni. Nettó 470 ezer a fizum, 200 elmegy albira és a maradékból nemhogy félretenni nem tudok, de ki se jönnék egy hónapra. Gáz, de csak a sugar daddyzésnek köszönhetem, hogy jut pénz pl. az autóm fenntartására, utazásra, fogászatra meg ilyen egyébként alap dolgokra. Szimplán a fizetésemből nem tudnék még autót sem fenntartani, se nyaralni járni. De félretenni még így sem tudok. 350 ezer forintom van jelenleg összesen. Ez mennyire ciki? Mások hogy boldogulnak hasonló vagy kevesebb fizetésből?

2024. ápr. 13. 13:16
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
62%

Autó és nyaralás igenis luxus. Ami nem luxus az az ala lakás és a kaja, minden más csak a kényelmed szolgálja.

Ami engem illet ha már kérdezted, van összesen kb 20 millióm, bár ez szétszórva sok mindenben. Föld, részvények, állampapír, nemesfémek a fő tételek. Ebben van kb 5 millió amit szülőktől kaptam egyetem alatt, a többi a befektetésekből és a keresetemből jött össze. Itthon élek amúgy, és kicsit többet is keresek mint te de szóval nekem az albi költsége kiesik.

2024. ápr. 13. 14:36
 12/49 anonim ***** válasza:
64%

32F vagyok, jelenleg 320.000 ft a nettó fizetésem.

28 éves koromig a szüleimmel laktam.

28 évesen kaptam a szüleimtől egy felújítandó lakást.

Az akkori fizetésem 28 évesen 260-280.000 között mozgott és volt 4,2 millió forint megtakarításom.

Abból a 4,2 millióból teljesen fel tudtam újitanom akkor a lakásomat.

2024. ápr. 13. 14:36
 13/49 A kérdező kommentje:

#11 jó ha így nézzük az én nevemen van egy fél telek meg ház, akkor végülis van 50 milliós vagyonom🤣De ezt azért nem veszem ide, mert ahhoz jelenleg nem tudok nyúlni.

#12 akkor végülis nem állok rosszul. Ha anyámékkal laknék, lehet nekem is lenne pármillió a számlámon, de nem akarok ennyi idősen velük lakni. Én azt cikibbnek érezném, mint azt, hogy nincs épp 5 millióm xd

2024. ápr. 13. 14:47
 14/49 anonim ***** válasza:
76%
Hát persze hogy nem akarsz anyádékkal lakni, mert akkor nem tudnának hol kúr0gatni a házas, családos cukrosbácsik és még ennyi pénzed sem lenne.
2024. ápr. 13. 15:02
 15/49 anonim ***** válasza:
84%

"Ha anyámékkal laknék, lehet nekem is lenne pármillió a számlámon"

Nem lenne.

Ez már nyilvánvaló abból, amiket eddig leírtál.

2024. ápr. 13. 15:05
 16/49 anonim ***** válasza:
72%

12# vagyok

Én azt egyáltalán nem tartom cikinek,hogy nincs 5 milliód.

Azt viszont nagyon cikinek tartom, legyél akár hány éves,hogy hogy idősebb, házas családos férfiaknak adod bérbe a p#ncidat xd

2024. ápr. 13. 15:08
 17/49 anonim ***** válasza:
51%

@6

Te cikinek tartod, azok a házas férfiak pedig cukinak tartják.

2024. ápr. 13. 15:10
 18/49 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem sürgősen kezdd el használni a Vonzás Törvényét.

Olvasd el ezt alaposan:

[link]

2024. ápr. 13. 16:22
 19/49 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy házas férfiakkal vagyok? Nem csak házas támogatók vannak, a mostanim sem az. De ha azok lennének se érdekelne, ez szimpla üzlet, engem aztán mit érdekel a magánélete. Amelyik faszi félre akar menni, az úgyis félre fog, ha nem velem, akkor mással🤷🏼‍♀️
2024. ápr. 13. 16:25
 20/49 A kérdező kommentje:
#18 be tudom vonzani a pénzt, csak megtartani nem xD
2024. ápr. 13. 16:26
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!