Üdv! Aki tudd valami jogszabályt vagy valamit?
Mi a gond ezzel?
Veszel egy Suzukit és bejársz.
Vagy ha tudsz jobbat, akkor nem jársz be. Oda.
Teljesen jogszeruen jarnak el. Fizetik a munkabajarasod.
Ha felmondasz nem jar vegkielegites.
Megoldas. Bejarsz tomegkozlekedessel vagy ha nem opcio akkor nehanyan osszealltok es osszedobjatok a bejaras koltseget..
Semmit nem fognak tenni 3as. Semmi nem kotelezi a ceget a veges buszjaratra. Arra vannak kotelezve hogy a nem helyieket tamogassak a bejarasukban. Nem sert semmilyen torvenyt megszuntetni a ceges buszjaratot. Nem sert aenmikyen torvenyt 100%os munkabajaras tamogatast felajanlani, vagy 30ftot adni kmenkent, ami mindket esetben tobb mint a jogszabalyi minimum. Innentol kezdve a munkavalallo feladata bejutni a munkahelyere. Ha nem tud akkor az nem a munkaltato gondja.
Kulonben is, arra alapozni egy munkahelyer hogy orokke majd ceges busszal lehet majd utazni, rohej.
És miért kellene felmondania, te nagyeszű?
Mert NEKI nem tetszik a helyzet.
Mindig az mond fel, akinek nem tetszik a helyzet.
Miért kellene végkielégítés neki, ha azért mond fel, mert nem tetszik neki a helyzet?
Egyébként, te nagyeszű, autóval bejárni sokkal-sokkal jobb, mint egy szutyok céges busszal.
Persze, ha valaki rabszolgaéletet vállal, akkor azt egyébként sem érdekli a saját élete.
7: "Mert NEKI nem tetszik a helyzet.
Mindig az mond fel, akinek nem tetszik a helyzet."
Na, EZ nincs így!
Ezért kell egy munkajogászt megkérdezni.
Én 2 helyről jöttem el úgy, hogy én akartam eljönni, de nem én mondtam fel.
"Miért kellene végkielégítés neki, ha azért mond fel, mert nem tetszik neki a helyzet?"
Végezd el az Államigazgatási Főiskolát, ahogy én, vizsgázz le munkajogból, ahogy én, menj el 2 munkahelyről, a szerződés megszüntetésének lehetőségeit járd körbe alaposan munkajogásszal, tárgyalj a munkáltatókkal órákig, fogalmazzátok meg együtt a munkaviszony megszüntetését, és megtudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!