Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Igaza van Mészáros Lőrincnek...

Igaza van Mészáros Lőrincnek abban, hogy érdemes sokat dolgozni, mert azzal tud csak előrejutni az ember?

Figyelt kérdés

Ő erre saját példáját hozta az Index-interjúban:

"Egy korábbi interjúban (Demokrata, 2017) azt mondta, másfél-két évtizedig napi 18-20 órát dolgozott. Bár ez kicsit soknak tűnik, aki akar és tud is ennyit dolgozni, az ön szerint nagy valószínűséggel milliárdos lesz?

Nem törvényszerű a milliárdossá válás, de azért érdemes sokat dolgozni, mert azzal tud csak előrejutni az ember. A munkaórák számánál fontosabb kérdés a hatékonyság, mert hiába dolgozik valaki sokat, ha nem hatékony a munkája. Azt gondolom, hogy hatékonyan dolgozom, és a vállalkozásaimat mindig hatékonyan fejlesztettem. A vállalkozásaimra költöttem az összes jövedelmemet, és nem a luxusra az elején, hiszen tisztában voltam azzal, hogy csak úgy tudok előre haladni, ha minden megtermelt forintot visszaforgatok a vállalkozásaimba."

Forrás: [link]

ápr. 8. 15:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
42%

Jaja "dolgozott"

Csakmert kb 15 évig volt portás 24 /48-ba!

Végülis ha ezt munkának mered hívni akkor igazat mondott!

ápr. 9. 15:43
 12/13 anonim ***** válasza:
42%

"A Fideszesek amúgy is eléggé hadilábon álnak a számokkal."

Hehehe! Ferinek s nagyon sok szám van áa fejében!

Számoljunk? 2x3? 6! :D

https://www.youtube.com/watch?v=u8qfCWCqMfQ

ápr. 9. 15:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Mármint előrébb jutsz mint ugyanolyan de kevesebb munkával. Kérdés e megéri? édesapám vállalkozó volt, fel is küzdötte magát a semmiből felső közép rétegbe. Viszont mióta az eszemet tudom, folyton fáj valamije, s az elmúlt 10 évben nem is mozdul ki a házból hacsak nem muszáj banki/vásárlási ügyek miatt.

De milliárdos legtöbb esetben nem leszel,ott kell a szerencse vagy család/ismerős felülről.

De pl Orbán maga jó példa arra hogy a kemény és kitartó munka meghozza a gyümölcsét. Nem éppen becsületes de kitartó az biztos volt.

ápr. 10. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!