Telekomos diákmunkába esetleg mit érdemes beszerezni?
Figyelt kérdés
Aki dolgozott már telekomos munkába az tudna segíteni mit érdemes beszerezni? Illetve ha majd felvesznek min keresztül tudok majd beszélgetni? A saját telefonomon vagy ilyenkor biztosítanak saját eszközt is? Illetve olyan hibába ütköztem hogy se mikrofonom, sem kamerám nincs a gépemen, ilyenkor milyen készülékek lennének a legjobb a beszerzésre? (márkából). És mennyire szokott ez egyébként nehéz lenni oktatásra nézve?ápr. 5. 01:02
1/1 anonim válasza:
Szia!
Fejhallgatóra (mikrofonosra), egérre, számítógépre, billentyűzetre lesz szükséged. Fejhallgatóból érdemes kicsit minőségibbre beruházni, személy szerint nekem a HyperX Cloud 2 erre is bevált. De használok egy Cloud Stinger-t is, azzal sincs gond. Lényeg, hogy vezetékes legyen, és rendelkezzen mikrofonnal.
Kamera általában megoldható úgy, hogy meetingekbe mobilról csatlakozol. Nekem egy ilyen van, ha szeretnél venni, ezt tudom ajánlani: [link]
"És mennyire szokott ez egyébként nehéz lenni oktatásra nézve?"
Terület és orientáltságfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!