Igaza van Mészáros Lőrincnek abban, hogy érdemes sokat dolgozni, mert azzal tud csak előrejutni az ember?
Ő erre saját példáját hozta az Index-interjúban:
"Egy korábbi interjúban (Demokrata, 2017) azt mondta, másfél-két évtizedig napi 18-20 órát dolgozott. Bár ez kicsit soknak tűnik, aki akar és tud is ennyit dolgozni, az ön szerint nagy valószínűséggel milliárdos lesz?
Nem törvényszerű a milliárdossá válás, de azért érdemes sokat dolgozni, mert azzal tud csak előrejutni az ember. A munkaórák számánál fontosabb kérdés a hatékonyság, mert hiába dolgozik valaki sokat, ha nem hatékony a munkája. Azt gondolom, hogy hatékonyan dolgozom, és a vállalkozásaimat mindig hatékonyan fejlesztettem. A vállalkozásaimra költöttem az összes jövedelmemet, és nem a luxusra az elején, hiszen tisztában voltam azzal, hogy csak úgy tudok előre haladni, ha minden megtermelt forintot visszaforgatok a vállalkozásaimba."
Forrás: [link]
A Fideszesek amúgy is eléggé hadilábon álnak a számokkal.
Szerintem eredetileg azt nyilatkozta az interjúban hogy napi 24 órából 32-t dolgozott, csak azt már kikorrektúrázták a cikkből mert annyria nonszensz volt.
Mészáros Lölöke és a sok munka? Röhög a vakbelem!
Lőrinc csak azért gazdag, mert Orbán strómanja, nélküle még mindig egy senki gázszerelő volna. A vagyonánál csak az egója nagyobb.
Így az elmondottakba nem tudok belekötni. Dolgozni kell, építeni a vállalkozást és ha jól csinálja az ember akkor szépen gyarapszik a vagyon.
De mint tudjuk Lölö nem ebből lett milliárdos.
Így van, pontosan igaz amit elmondott, ez a bárki számára működő módszer.
Csak abban nem mondott igazat, hogy ő is így járt el.
Merthogy az ő módszere teljesen más, az övé nem másolható.
Nem, ez mese habbal. A világ soha nem így működött. A világ úgy működik, hogy az emberek keményen dolgoznak, a hatalomra jutott 1 % meg kizsákmányolja őket, és nem csinálnak semmit, mégis ők élnek jól, aki meg dolgozik, és eltartja őket, az nyomorog. Nézzétek csak meg, a világon ez mindig így történt.
Lölö sem a kemény munkával gazdagodott meg, azért elég álszent ilyen dumával jönni.
Mint ahogy a kedves felesége is tudjuk, hogy azért ment hozzá, mert ő a legjobb az ágyban az összes eddigi pasijai közül.
Még nem tünt fel soha, hogy Mészáros Lőrinc egy buta, de beképzelt ember?
Szerinted egy buta embertől mi várható el ostoba állításokon kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!