Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szoktatok röhögni a volt...

Szoktatok röhögni a volt osztálytársakon?

Figyelt kérdés

Aki végig tanulták a a fiatalkorúkat, diplomát szereztek és most szinte éhbérért dolgoznak. Legyen az mérnök, jogász, pénzügyes. Szóval még csak nem is bölcsész.

Nekem sok ilyen iskolatársam van. Mindig nagy volt az arcuk. Én a legtöbb tárgyból 2-3 voltam és nem egyszer kaptam meg tőlük is (tanártól is), hogy nem kesz belőlem senki.

Most van egy építőipari vállalkozásom. Többszörösét keresem mindegyik bérének, pedig rajtam kívül csak két segédmunkásom van.

Már harmadikhoz mentem felmérni, ajánlotott tenni és mindhárman csak pislogtak, panaszkodtak, hogy ők egy messze nem jeresnek ennyit.

Szerintem nagyon vicces. A sok jó tanuló szarul keres, míg a rossz tanulók (akiknek volt eszük szakmát tanulni) meg sokkal jobban élnek.

ápr. 6. 10:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
75%
Mindig vicces, mikor megjelennek ezeknél a kérdéseknél a frissen regisztrált accountok :)
ápr. 6. 15:14
 22/25 anonim ***** válasza:
89%

21

Tuti nem a kérdező regisztrált még egyet, neeeem.

Amúgy beszédes, hogy ezerszer több kérdés születik arról, hogy fúj diplomások, bezzeg mennyit keresek szakmunkásként. Én pénzügyesként egész szépen keresek, de valahogy nem jut eszembe naponta kiíorgatni, hogy hahaha, milyen nyomorultul él egyik-másik ismerősöm, aki ellinkeskedte az iskolát. Nekem valahogy nem okoznak örömöt az ismerőseim / családtagjaim nehézségei, ahhoz meg elég jól élem az életem, hogy ne keressek ötpercenként önigazolást.

ápr. 6. 15:21
 23/25 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Az mondjuk látszik az írásodból, hogy egy tudatlan, lehúzós kis nímand g..i vagy. És rajtad sem röhögnék, inkább csak szánalmasnak tartalak.
ápr. 6. 20:16
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

"Szoktatok röhögni a volt osztálytársakon?"

Miért tenném? Ennél azért értelmesebb embernek tartom magam, és szerencsére rossz indulat sincs bennem.

Úgy látom, te nem vagy ilyen téren szerencsés, ha egyáltalán felmerül benned egy ilyen kérdés. Csak szánni tudlak...

ápr. 7. 05:50
 25/25 anonim ***** válasza:

Tudod mikor fognak majd a lesajnált osztálytársaid röhögni rajtad? Amikor majd te 40-50 évesen fizikailag lerokkansz, alig fogsz tudni mozogni, minden bajod lesz, ők meg olyanok lesznek még akkor is mint 30 évesen.

A legtöbb fizikai meló rohadt megterhelő. Őszintén, én szoktam kerti munkákat végezni, apámmal szőlészkedünk és olyankor belegondolok, hogy a faßom se csinálná ezt MINDEN nap X éven keresztül...

Inkább ülök a kényelmes irodában, sokkal kevesebb pénzért, de nyugisan, nem megerőltetve magamat, minthogy megszakadjak a munkában aztán beledögöljek 50 évesen.

ápr. 9. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!