Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ennyire...

Miért van az, hogy ennyire szívatják az embereket állásinterjún? Egy pszichológus imserősöm azt mondta, hogy ezeket az embereket fiatal korukban kiközösítették az osztálytársaik, mert stréberek voltak, a lányok mindig kikosarazták őket.

Figyelt kérdés
És így, hogy magas pozícióba kerültek, most visszaadják.
2022. jan. 17. 09:28
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Szerintetek jogos ez? Ha jobban belegondolok, igen.
2022. jan. 17. 09:29
 2/21 anonim ***** válasza:
81%
Engem sosem szivattak. Ilyen betanitott droid szinten tudom ezt elkepzelni altalanossagban, ahol amugy is a primitivebb emberek dolgoznak.
2022. jan. 17. 09:30
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
Engem nem szívatnak. Kérdezd meg tőlük, hogy téged miért.
2022. jan. 17. 09:34
 4/21 A kérdező kommentje:
Nemcsak engem, sok csoporttársamat is. Mérnökök vagyunk egyébként, nem betanított munka. És nagy multikról van szó.
2022. jan. 17. 09:42
 5/21 anonim ***** válasza:
79%
Melyik multikrol?
2022. jan. 17. 09:43
 6/21 anonim ***** válasza:
76%

Nem tapasztaltam még ilyet.

Mely cégekről van szó?

Illetve melyik pszichológus mondta ezt? Elérhetőségét add meg kérlek privátban.

2022. jan. 17. 09:47
 7/21 A kérdező kommentje:
Én nem mondok konkrét céget, de Bp. De látom másokat is szívatnak: https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
2022. jan. 17. 09:49
 8/21 anonim ***** válasza:
77%

Kit szivatnak annal a kerdesnel?

Ugy latom a gyerek nem tanulta azokat a dolgokat, amiket az interjuztato kert es ez neki megalazast jelent.

Pedig pont errol szol egy interju, hogy felmerjek rendelkezel-e a munkahoz szukseges ismeretekkel.

2022. jan. 17. 09:56
 9/21 anonim ***** válasza:
69%
Sok ilyen szerencsétlen van, fingja nincs semmiről interjún, aztán úgy állítja be, hogy őt megszívatták, megalázták :)
2022. jan. 17. 10:00
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Voltam néhány interjún, de soha nem éreztem megalázva magam. Amikor gyakornoknak jelentkeztem az Ericssonhoz és alulteljesítettem a felmérő teszten akkor is partnerként kezelt az interjúztató és a legjobbat próbálta kihozni belőlem. Nem vettek fel, de úgy távoztam, hogy lehetőséget adott, hogy késöbb újra próbáljam és nem elvette a kedvem, hanem motivált.

A többi interjúmon hoztam az elvárt szinten, ott szintén végig partnerként kezeltek.

2022. jan. 17. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!