Miért van az, hogy ennyire szívatják az embereket állásinterjún? Egy pszichológus imserősöm azt mondta, hogy ezeket az embereket fiatal korukban kiközösítették az osztálytársaik, mert stréberek voltak, a lányok mindig kikosarazták őket.
Nem tapasztaltam még ilyet.
Mely cégekről van szó?
Illetve melyik pszichológus mondta ezt? Elérhetőségét add meg kérlek privátban.
Kit szivatnak annal a kerdesnel?
Ugy latom a gyerek nem tanulta azokat a dolgokat, amiket az interjuztato kert es ez neki megalazast jelent.
Pedig pont errol szol egy interju, hogy felmerjek rendelkezel-e a munkahoz szukseges ismeretekkel.
Voltam néhány interjún, de soha nem éreztem megalázva magam. Amikor gyakornoknak jelentkeztem az Ericssonhoz és alulteljesítettem a felmérő teszten akkor is partnerként kezelt az interjúztató és a legjobbat próbálta kihozni belőlem. Nem vettek fel, de úgy távoztam, hogy lehetőséget adott, hogy késöbb újra próbáljam és nem elvette a kedvem, hanem motivált.
A többi interjúmon hoztam az elvárt szinten, ott szintén végig partnerként kezeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!