Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ennyire...

Miért van az, hogy ennyire szívatják az embereket állásinterjún? Egy pszichológus imserősöm azt mondta, hogy ezeket az embereket fiatal korukban kiközösítették az osztálytársaik, mert stréberek voltak, a lányok mindig kikosarazták őket.

Figyelt kérdés
És így, hogy magas pozícióba kerültek, most visszaadják.
2022. jan. 17. 09:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az volt a tapasztalat, hogy 7-ből 2 helyen szívattak. 1 helyen csak simán át akartak verni. 1 HR-es csajjal meg majdnem összejöttem már az interjú végére.

Akik szívattak, annyira retardált belterjes emberek voltak, hogy fel se tűnt nekik mit tesznek. Oda kell menni az ajtóhoz és kisétálni rajta. Széles a világ odakint, van benne hely mindenkinek.

2022. jan. 17. 10:03
 12/21 A kérdező kommentje:
De hogy? Ilyenkor felállsz és kimész? Szerintetek illik ilyenkor pukizni, mielőtt kimész a teremből?
2022. jan. 17. 10:05
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
Mindenkeppen. Meg rakd ki a bret is az asztalra elotte, biztos ami biztos.
2022. jan. 17. 10:23
 14/21 A kérdező kommentje:
Kicsi van nekem, még azt is kiröhögnék.
2022. jan. 17. 10:28
 15/21 anonim ***** válasza:
87%
Kis bohóc is tud nagy cirkuszt csinálni ;)
2022. jan. 17. 10:42
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
Az uzenet a lenyeg.
2022. jan. 17. 10:46
 17/21 A kérdező kommentje:
Az üzenetem egy puki lenne. Amúgy is mindig görcsöl a hasam az idegességtől. Nem kéne megerőltetni magam. Aztán majd találgathatnának egymás közt, h ki volt.
2022. jan. 17. 11:57
 18/21 A kérdező kommentje:

Még egy érdekes válasz: Audi Hungaria Zrt gyakornoki állásinterjú menete.

Lassan 16 éve dolgozom az Audi-nál, és igen nagy rá látásom van a cégre, mert ennyi idő alatt nagyon sok embert ismertem meg, különböző pozícióból.

Lényeg! Ha meg hirdet az Audi, egy állást, arra már akkor meg volt a jelentkező személy, mielőtt azt meg hirdették volna.

A céghez, 90%-eséllyel csak protekcióval lehet be kerülni. Olyan dolgokat tudnék írni a cégről, hogy sokan el se hinnék. Ha ismersz legalább 3 embert aki valamilyen vezető pozícióban van, akkor minden esélyed meg van hogy ott tudjál dolgozni, se ismeretség nélkül, felejtsed el.

2022. jan. 17. 12:00
 19/21 anonim ***** válasza:
37%
Nekem ez kicsit egy sértődött elutasítás utáni lejáratásnak tűnik. Van ismerősöm az Audinál és semmi protekciója nem volt, sőt Győrben se járt elötte.
2022. jan. 17. 12:24
 20/21 anonim ***** válasza:
37%
#18, a helyesirasbol itelve ez valami kepzettseg nelkuli, gyartosori munkas lehet, ugyhogy erdekes kerdes, hogy pontosan milyen ralatasa is lehet az osszes (!) felvett dolgozo pontos hatszelere. Erdemes lenne nemi forraskritikat alkalmazni, mielott ervkent probalsz ilyeneket felhozni.
2022. jan. 17. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!