Mit gondoltok Bíró Bence Péterről és sikerének "titkáról"? Pszichológus hallgató, két könyv szerzője.
Lehetséges az, hogy egyedül (szülői segítség nélkül), önerőből érje el valaki azt, amit eddig ő elért ilyen fiatal korára?
Saját vállalkozás, két könyv, rengeteg előadások cégeknek is, pszichológiai egyetemi tanulmányok.
Mi lehet sikerének a "titka"?
Azért írtam ki a kérdést, mert ha valóban egyedül érte el - és nem volt nagyon kedvező hátszél neki - a felsoroltakat, akkor érdekelne sikerének titka, őszintén.
Csak ámulok, hogy mit ért el idáig. Idősebb korom ellenére felnézek rá.
Azért is írtam ki a kérdést ide, mert az erre irányuló érdeklődést hárítja. Nincs rá válasz tőle.
Szerintetek mi lehet a "titka"?
Eredményei:
fulfilled[pont]hu
Eredmények c. könyv
Business Burnout Biblia
+ sok előadás
Szabó Péter 2.0
Simán elérhette egyedül, van igény arra amit csinál.
"Szabó Péter 2.0"?
Ezt hogy érted? Kifejtenéd kicsit jobban?
Szia Beni!
Ennyire nem veszi senki a könyvet, hogy itt reklámozod?
Lehet, hogy Te azt tennéd, amit másról gondolsz.
Nem ő írta ki a kérdést. Én az első könyvét vettem meg még annak idején.
Azért is érdekelne mindaz, amit a kérdésemben leírtam.
Köszönöm szépen, ha nem offolod a kérdésemet!
Ugyanaz jutott eszembe, mint a 3-asnak :DDDD
De jaj, nehogy offoljak... míg lószar van, veréb is van, tartja a mondás, ennyi hozzáfűznivalóm lenne az ilyen "trénerekhez". A srácról soha nem hallottam még, a weboldalat olvasva nem tudtam eldönteni, hogy melyiken röhögök jobban, a nice guy konferencián vagy a kemény gyakornok vezetői tapasztalatán XD bullshit hegyek, csak egy újabb senki, aki valakinek hiszi magát.
Amit az előzők is írnak. Ez kicsit ilyen legális szélhámoskodás kategória. El kell hitetni a hülyékkel, hogy te ismersz valami megoldókulcsot az éelt különböző területein lévő problémákra, aztán a madarak már rohannak is hogy fizethessenek érte.
Az én munkahelyemen is volt bent párszor ilyen "kócs" kb olyan dolgokat mondott, amiket én is kitaláltam volna bármikor, pláne még ha plusszba fizetnek is érte, de előre nem jutottunk, mert csupa olyan ötlete volt, amiben a vezetőség nem igazán volt partner.
Köszönöm az újabb hozzászólásokat is!
Tényleg köszönöm szépen, hogy nem offoljátok a kérdést!
A "legális szélhámoskodás" kifejezés naggggyon tetszik.
Ugyanis azon gondolkoztam el, hogy a pszichológiai kutatásokról úgy beszél és úgy alapoz azokra, mintha maga a "szentírás" volna. Csak ha tovább gondolkodunk, akkor az általa hivatkozott szakirodalmakat idővel újabb "tudományos kutatások" megcáfolják, oké, néhány erősítheti is. De a lényeg, hogy a szerző (BBP) leszólja azokat a tréningeket, amelyeket nem szakképzett pszichológusok tartanak. Úgy állítja be a pszichológiát, mintha az volna a végső megoldás.
Ismerek egy másik srácot, aki hasonlóan fiatalon nagy eredményeket ért el.
Sokan mondják rá, hogy szélhámos. Én egy kicsit jobban belelátok az életébe, és azt látom, hogy rendkívül céltudatos. Őrült módon hajt és dolgozik, fejleszti magát, és nagyon rámegy a pénzcsinálásra. Ugyanakkor az ügyfelei komoly eredményeket érnek el, tehát van értelme megfizetni őt.
Hogy BBP sikerének mi a titka, azt nem tudom, de az én ismerősömé ez.
Ha ez ugyan "titok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!