Ezen a témán belül miket tudnék vizsgálni pszichológia
szakdolgozatban?
Figyelt kérdés
Munka és szervezéspszichológián belül választottam témát. (Elnézést kérek a nem gazdag magyar szókincsemért, csak külföldön élek).
Tehát mióta ez a vírus helyzet van, nagyon el vagyok veszve. Online “tanulunk”, tanárokkal nem tudunk kommunikálni normálisan. Nem tudom hogy fogom tudni elkészíteni így a szakdogám de tobbet nem húzom az időt.
Én a leadershipet szeretném választani, de nem tudom hogy ezen belul miket, meg hogyan tudnék vizsgálni. Kérlek ne gyertek negatív kommentekkel. De nagyon el vagyunk maradva a sulival, azért a vizsgákon stb mégis megkövetelik a dolgokat...
Esetleg írhatnál arról is, hogy a jelenlegi vírus helyzetben hogyan oldják meg a vezetők az olyan beosztottaik motiválását, akik távmunkában dolgoznak. Rengeteg olyan munkahely van, ahol a dolgozók nagy részét távmunkára küldtek, de a munkának ugyanúgy kell mennie mint előtte. Itt nagyon fontos szerepe van a jó vezetőnek, napi kapcsolatban kell lenni, skype megbeszélések, visszacsatolás, stb. Szerintem ez érdekes téma, és rengeteg anyagot találnál hozzá különböző oldalakon.
2020. okt. 23. 11:38
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ötlet! Köszönöm szépen!
2020. okt. 23. 11:40
3/7 anonim válasza:
Motiválás, ellenőrzés, szervezetfejlesztés, redundancia - rengeteg lehetőséget kínál most ez a helyzet a témaválasztáshoz.
2020. nov. 29. 10:56
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket.
Végülis ez lett a témám: A vezetési stílus és az alkalmozottak elégedettsége (jóléte) közti kapcsolat.
Mi a véleményetek?
2020. dec. 14. 22:44
5/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó téma. Lelki jólétről is lesz szó benne?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!