Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyi idő megcsinálni egy...

Mennyi idő megcsinálni egy pszichológia szakdogát?

Figyelt kérdés

Végzős egyetemista vagyok. Van kb 7 hónapom megcsinálni de nagyon be vagyok szarva mert azt sem tudom, hogy hogy kell hozzáfogni. Annyit tudok hogy egy kutatás kell. Szerintetek ennyi idő alatt lehetséges megcsinálni? Úgy hogy 0-ról kezdem? Témám kb megvan, tanárom azt mondta hogy 2 hét múlva tudunk egyeztetni pontosabban, meg elkészíteni a tervet.

Be vagyok szarva :( Szerencsére dolgoznom nem kell, szüleim támogatnak, egyetemre sem kell bemenni, mert online vannak az orak, és ahogy vettem észre, nagyon lazák a tanagyagok ezévben. Tehát úgymond nagyon semmi nem akadályozhat benne, de mégis nagyon-nagyon félek. Sokan azt mondják hogy van akinek 2 évet is felvett megcsinálni, másoknak meg 2 hetet. Vélemények? Nagyon idegeskedem

2020. okt. 11. 20:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
A legtöbben az utolsó félév elején, 3 hónappal a leadás előtt kezdenek nekiállni és sokan még dolgoznak is mellette úgyhogy nehogymár ezen parázzál.
2020. okt. 11. 22:06
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, hány oldal lesz minimum, de számold ki, napi hány oldalt kell írnod. Szerintem az irodalomkutatással együtt is kényelmesen beleférsz. Csak ne húzd el az időt, folyamatosan haladj vele.
2020. okt. 11. 22:43
 3/16 anonim ***** válasza:
34%
Nálunk az egyetemi könyvtárban meg lehet nézni mások szakdogáját. Keress te is, és lesz a szemed előtt példa.
2020. okt. 11. 22:47
 4/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

50 kell legyen minimum. Én szeretném megírni a 100-at, hogy szép igényét legyen. Tehát minden nap 0,5 oldalt kellene írnom körülbelül.

2020. okt. 12. 00:08
 5/16 A kérdező kommentje:
igényes *
2020. okt. 12. 00:08
 6/16 anonim ***** válasza:
78%

Na hat az ilyeneket kene elfelejteni hogy 100 oldal lesz. Egy szakdoga minosege az irodalomtol, hipotezisektol, meroeszkozoktol, statisztikatol, diszkussziotol fugg, k...a nem az oldalak szamatol. Raadasul irrealis hogy pont 100 oldalra jojjon ki.

Nem ertem kerdezo neked nem volt a 3 ev alatt kutatasmodszertanod, statisztikad? Mintha semmit se tudnal a temarol.

2020. okt. 12. 10:38
 7/16 A kérdező kommentje:

Statisztika szinte sosem volt. El is mondom miért...

A tanárnő beteg volt fél évet úgyhogy fél évig kb 3 óra volt megtartva. Második felevben pedig jott ugye a vírus, bezárt az egyetem szóval szintén nem volt megtartva. Vizsgára kért a tanárnő egy kutatás tervet és ennyi...

2020. okt. 12. 11:05
 8/16 anonim ***** válasza:
19%

"Én szeretném megírni a 100-at, hogy szép igényét legyen"

A konzulenssel beszéld meg, hogy támogatja-e. Szerintem hasonló válasza lesz, mint a #6-os válaszolónak. Úgyis a témától és a minőségtől függ, hogy a tanárok egyáltalán végigolvassák, vagy csak átfutják. (Nem gonoszságból, de az írásképed alapján az első két oldalt is megszenvedik.)

2020. okt. 12. 13:11
 9/16 A kérdező kommentje:

De buták vagytok 😂😂

Erdélyben lakom, nem magyarul tanulok.

2020. okt. 12. 14:09
 10/16 anonim ***** válasza:
16%
Nem tudom ott hogy van de itt kb a pszichológia szakosok 99%-a kérdőíves szakdogát ír. Kitölti magának a kérdőíveket, megírja a többit, ha nem kéne 50 oldalon keresztül hablatyolni a semmiről egy fél délután meglenne.
2020. okt. 12. 15:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!