Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mennyi idő megcsinálni egy...

Mennyi idő megcsinálni egy pszichológia szakdogát?

Figyelt kérdés

Végzős egyetemista vagyok. Van kb 7 hónapom megcsinálni de nagyon be vagyok szarva mert azt sem tudom, hogy hogy kell hozzáfogni. Annyit tudok hogy egy kutatás kell. Szerintetek ennyi idő alatt lehetséges megcsinálni? Úgy hogy 0-ról kezdem? Témám kb megvan, tanárom azt mondta hogy 2 hét múlva tudunk egyeztetni pontosabban, meg elkészíteni a tervet.

Be vagyok szarva :( Szerencsére dolgoznom nem kell, szüleim támogatnak, egyetemre sem kell bemenni, mert online vannak az orak, és ahogy vettem észre, nagyon lazák a tanagyagok ezévben. Tehát úgymond nagyon semmi nem akadályozhat benne, de mégis nagyon-nagyon félek. Sokan azt mondják hogy van akinek 2 évet is felvett megcsinálni, másoknak meg 2 hetet. Vélemények? Nagyon idegeskedem

2020. okt. 11. 20:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%
Én is pszichológiát tanulok és tavasszal végzek, vagyis szakdolgozatot kell írnom nekem is. Az évfolyamtársaim nagy részének nincs még meg a témája sem, szóval ne parázz rá. 100 oldalt eléggé irreálisnak tartom én is, nekünk ELTE-n minimum 4000, maximum 8000 szó a követelmény, minden nélkül, ami jóval kevesebb mint amit te említettél. A módszertanban segíteni a konzulensed, nekünk is így van, ha mondod neki, hogy neked ez a rész nem nagyon megy, tuti adni fog anyagokat is, amiknek a segítségével jobban megértheted. Az előzőnek igaza van a kérdőíves kutatásban, alapszakon a legtöbben ezt választják, csak ezzel sem kevés munka van ám, nem adhatsz ki bármilyen összedobott kérdőívet a kezedből, na meg statisztikailag ugyanúgy azt is elemezni kell. Amúgy kérdező ha szeretnél, írj nyugodtan privátban, akár anyagokat is tudok neked küldeni, vagy csak ha vannak még kételyeid az egésszel kapcsolatban, szívesen segítek!
2020. okt. 13. 11:41
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon szépen a választ! Mindeképp fogok írni privátban a továbbiakban! :)
2020. okt. 16. 19:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Nincs mit! :) csak nyugodtan!
2020. okt. 17. 22:05
 14/16 A kérdező kommentje:

UPDATE:

utolsó két hét alatt írtam meg az egészet. 5-ös lett

2021. júl. 14. 16:42
 15/16 anonim ***** válasza:
dejó, gratulálok! :D
2021. júl. 14. 17:26
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2021. júl. 15. 01:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!