Szoktatok röhögni a volt osztálytársakon?
Aki végig tanulták a a fiatalkorúkat, diplomát szereztek és most szinte éhbérért dolgoznak. Legyen az mérnök, jogász, pénzügyes. Szóval még csak nem is bölcsész.
Nekem sok ilyen iskolatársam van. Mindig nagy volt az arcuk. Én a legtöbb tárgyból 2-3 voltam és nem egyszer kaptam meg tőlük is (tanártól is), hogy nem kesz belőlem senki.
Most van egy építőipari vállalkozásom. Többszörösét keresem mindegyik bérének, pedig rajtam kívül csak két segédmunkásom van.
Már harmadikhoz mentem felmérni, ajánlotott tenni és mindhárman csak pislogtak, panaszkodtak, hogy ők egy messze nem jeresnek ennyit.
Szerintem nagyon vicces. A sok jó tanuló szarul keres, míg a rossz tanulók (akiknek volt eszük szakmát tanulni) meg sokkal jobban élnek.
13
Na és ez bevétel vagy tiszta profit? (Tudooooom, nyilván ez az adózott profit. :D)
Nekem az unokatestvérem egyidős velem, évfolyamtársak voltunk.
Egy stréber kis szar volt, most meg csicska tanárként dolgozik és egy hónap alatt keres annyit a diplomájával, mint én a szakmámmal két nap alatt.
Szánalmas.
18
Én pont a fizetés miatt nem lettem tanár (pedig vonzott), a hozzád hasonlóak viszont egyszerre dühítenek és szórakoztatnak. Mondjuk értem, bizonyára nem lehettek jó tanáraid, ha ilyen ostoba maradtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!