Miért utálták meg azt az osztálytársamat aki kiemelkedően sokat keres?
18 éves elmúlt és mivel már 4-5 éve kaszkadőrnek tanul elvitték dolgozni forgatásokra, ahol a napi bérezés 90-110ezer Ft. A nagyon profik akik főszerepeket is vállalnak ennél jóval többet keresnek naponta. Volt amikor egy hét alatt 600ezret vitt haza. A suliban a tanárok kérdezgették, hogy mi ez, meg mit sportol, erre ő elmondta, hogy nem sport, hanem hivatás, kaszkadőrnek lenné az egyik legveszélyesebb munka. Megkérdezték tőle, hogy már dolgozhat-e, mondta, hogy igen persze, ahogy elmúlt 18. Krédezték a fizetésről és amikor elmondta, hogy napota 90ezer a minimum mindenki elcsodálkozott. A tanárok elkezdték szidni, meg a szüleit, szinte olyan szavakkal, hogy már majdnem felálltam és felpofoztam.
Nagyon durva, eszméletlen, hogy ennyire idegbajosak. Mi bajuk van azzal, hogy jól él? Megdolgozik érte, jóval többet, mint egy tanár, meg is érdemli a jó fizetést.
Legalább örülnének, hogy még tanul is mellette. És egyetemre is fog menni.
Komolyan csak nekem lényegtelen, hogy ki mennyit keres?
Mert irigyek.
Támogasd továbbra is, és mondd meg neki, hogy ne vegye magára:)
"A tanárok elkezdték szidni, meg a szüleit, szinte olyan szavakkal, hogy már majdnem felálltam és felpofoztam."
ötös, a szidás alatt azt értem, hogy ingyenélő semmirekellőnek nevezik, a szüleit okolják azért, hogy ennyire elkényeztetett. Semmire nem fogja vinni az életben.
Ez szerintem eléggé szidás.
Irigyek.
Az irigység egyike az emberiség fő bűnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!