SZJA mentesség után váltás vagy próbáljak béremelést kérni?
Figyelt kérdés
Elégedett vagyok a munkahelyemmel, meg a fizetés sem rossz pályakezdőként.Diplomaszerzést követően, ez az első munkahelyem.
Viszont, 1 év és lejár a SZJA mentességem.
Folyamatban van egy MSC is, jövőre februárban lesz meg, ha minden jól megy.Hozzásegítene a váltáshoz.
Viszont, alapjában véve, szeretem az itteni céges kultúrát, meg a csapatot is.A probléma,hogy a SZJA mentesség megszűnése nekem bércsökkenés, amit nem szeretnék.Az a 15 százalék nem egy nagy valami egy ilyen cégnek, szerintem.
2024. márc. 13. 21:47
11/14 anonim válasza:
Esélytelen tesó, örülj ha nem rúgnak ki, manapság inkább leépítenek a cégek...
12/14 anonim válasza:
11 : sajnálatos de ez is igaz jelenleg
13/14 anonim válasza:
Előzőhöz hozzáteszem azt, hogy akkor érdemes váltani ha van fix másik hely mar ajánlattal.
14/14 anonim válasza:
Igen fentebb említett okok miatt könnyen megeshet hogy két szék között a pad alá kerülsz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!