A Profession.hu egyre kevésbé hasznos álláskereséshez?
Képzett, tapasztalt szakember vagyok keresett fintech területen, átlagban heti 2-5 linkedin megkeresést kapok, ezzel nincs baj szerencsére.
2020-2023 között én és a feleségem is a profession.hu-n keresztül szerzetünk munkát, elég volt feltölteni a cv-m, és már kerestek a fejvadászok, nagyon jó tapasztalataim voltak az oldallal.
Most 1 hete újra aktívan állást keresek, és profession-on keresztül nem jött semmi, ez igazából meglep.
A piac szerintem egész jó, mert a linekdin-en keresztül megy minden szokás szerint.
Ti mit tapasztaltok?
Komoly válság kezdődik, még az elején járunk, csak azért keresnek a linkdeinen is, mert legtöbb helyre most balekot keresnek, aki kevés pénzért sokat fog dolgozni.
Most az AI lázálom miatt azt gondolja a vezetőség sok helyen, hogy majd nem kell szakember. Kódíró robotokból tényleg kevesebb kell majd, de valódi szoftverfejlesztőből csak még többre lesz majd szükség az új technológiák miatt.
IT vonalon a linkedin jó hely, a professionön más szakmák jellemzőek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!