Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez mit jelent a Profession.hu...

Ez mit jelent a Profession.hu oldalon?

Figyelt kérdés

Elsősorban azoktól kérdezem, akik munkáltatóként használják az oldalt.

- "7 alkalommal jelenítettük meg a munkaadó kereséseiben"

- "1 munkaadó nézte meg a profilját"

- "0 munkaadó töltötte le az önéletrajzát, vagy tekintette meg valamelyik Ön által megadott kapcsolattartási adatát"

Persze a mondatokat értem, nem ezzel van probléma. De ezt hogy kell elképzelni? Ahogy nekem álláskeresőnek munkát dob fel, úgy a munkaadónak álláskeresőket?

Előfordul, hogy megnéznek egy adott profilt, szimpatikusnak találják és ők keresik fel ajánlattal? Ez mennyire gyakori?

Ha jelentkezem egy állásra, megnézik ugyan így a profilomat vagy csak magát a jelentkezést és az önéletrajzot?

Mitől lesz egy álláskereső szimpatikus (pláne például pályakezdőként)?

Mennyire mérvadó a bemutatkozás részleg és mi az ideális szöveg oda? (Értem ezalatt, hogy alap adatokra kíváncsiak rólam vagy inkább egy jól megírt, rövid "miért engem válasszanak" szövegre?)

Kezdő vagyok a témában és szeretném kihozni a profilomból a maximumot.

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

2022. szept. 12. 23:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Azok a cégek, akik külön fizetnek a cv adatbázisért, azok tudnak keresni a feltöltött önéletrajzok között (ez milliós tétel a cégnek, így kisebb cégek nem szokták használni).

A te esetedben, pl valaki rákeresett egy munkakörre, cégre, ahol korábban dolgoztál és megjelent a neved a listában.

Ez a lista csak a képet, munkakört és a fizetési igényt mutatja, meg a keresztneved és a vezetékneved első betűjét. Ez volt neked 7-szer.

1 alkalommal rá lett kattintva a listában a profilodra, itt már részletesen látják a korábbi munkahelyeket amiket megadtál, de elérhetőséget nem lát még a cég. Ez volt nálad egyszer.

Ha itt letölti az ember a kapcsolattartási adataidat, akkor kapnak hozzád teljes cv-t, telefonszámot és email címet. Ez nálad nem történt meg.

2022. szept. 13. 09:31
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a részletes információt! Nagyjából két napja van ilyen profilom, viszont ma kaptam olyan értesítést, hogy a toborzó megváltoztatta a státuszom. Még ha nem is jelent semmi konkrétat, meglepett és örültem neki.

Izgalmasan hangzik egyébként, remélem lesz aki szimpatikusnak talál. :)

2022. szept. 13. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!