Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Másnak se jó a profession.hu?

Másnak se jó a profession.hu?

Figyelt kérdés
Azt írja hogy egész Békés megyében 1 darab álláshirdetés sincs.. amit nehezen hiszek mert anno 2 hete még +200 volt. Nem enged megyére szűrni.

2023. aug. 14. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet mindre jelentkeztek azóta xD

Egyébként én nem is használom azt a sz.rt. Ezeken az álláshirdetőkön csak formalitásból hirdetnek sokszor állásokat, valójában már rég megvan az ember sok helyre.

2023. aug. 15. 06:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem jó, nekem kiad 500 találatot Pest megyei településre 30 helyett, ráadásul van benne Nyíregyházától Békéscsabáig minden. De már tegnap is ilyen volt
2023. aug. 15. 07:42
 3/5 anonim ***** válasza:
#3 egyebként én se értem. Állasoknál egy normálisan kitöltött adatlapot se találtam még, a kategóriára azűrés kb felesleges. Eleve a kategorizálások sem végzettség szerint van, hanem adminisztráción belül pl. minden, jogi is egybe van mással, alig tudok szűrni, hogy csak normális jogi állásokat mutasson, mindig más sz.rokat hoz fel.
2023. aug. 16. 07:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor nem csak nekem játssza ezt a Profession, már azt hittem, én bénázok valamit.
2023. okt. 13. 10:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Profession egy határ sz@r az a helyzet. Egy bsc-s infómérnök jobbat sz@rik ki magából 2 kreditért másnaposan mint ez a moslék.
2023. okt. 13. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!