Miért nem tudok a profession.hu-n Békéscsabára szűrni?
Figyelt kérdés
Kedves álláskereső!
A keresett megyében jelenleg nincs aktív álláshirdetésünk, de kérjük, tekintse meg az alábbi rugalmas és országosan bárhonnan pályázható állásokat.
Ezt írja. Már nagyon régen vagyok munka nélkül és most már rá sem tudok keresni, szétb*sz az ideg.
Szóval másnak is ezt írja? Próbáltam edge böngészőből is, ott is ez van. Ilyen nincs.
2023. aug. 11. 16:25
1/6 anonim válasza:
Pedig de. Nincs ott egy darab munka sem…
2/6 anonim válasza:
Nekem is ezt írja. És érthetetlen hogy miért. Tegnap még gond nélkül tudtam Békéscsabára szűrni.
3/6 A kérdező kommentje:
De nem lehet nulla munka mikor még 2 nappal ezelőtt kb. 2 oldalnyi állás volt. Na most akkor mi legyen?
2023. aug. 11. 16:45
4/6 anonim válasza:
Elromlott az oldal. Jövő héten majd megjavítják.
6/6 A kérdező kommentje:
kevesled vagy sokallod?
2023. aug. 11. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!