Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan kerestetek magatoknak...

Hogyan kerestetek magatoknak munkát?

Figyelt kérdés

Mert a proffession és társain nem lehet..Mert szinte vissza sem írnak a cégek.

A jófogás és a Facebookon lévő munka csoportban is a legtöbb munka az mind kamu vagy MLM.

A végzettségem amúgy középfokú kereskedelem területen.

Voltam már boltban eladó de annyi pénzért rossz volt.

Ilyen üzletvezető helyettes vagy ilyen helyekre még soha nem kerültem be.

Így tehát voltam raktáros, költöztető, rakodó, voltam munkanélküli is, szórólapos is voltam.

Most vagyok itt 30 évesen és nem futottam be karriert csak azért mert mindig elutasítottak engem. Bárhová is jelentkeztem.

Protekciom meg nincs.

30/f

2024. febr. 20. 17:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10-es mi az érték?
2024. febr. 21. 07:14
 12/20 anonim ***** válasza:
16%
Oke, kezdjuk elolrol: mihez ertesz?
2024. febr. 21. 07:18
 13/20 anonim ***** válasza:
36%

"10-es mi az érték?"

Szemsebész főorvosként nekem például az, hogy segítem visszanyerni embertársaim éles látását műtétek révén vagy megőrizni annak épségét.

Mivel több mint 10 000 sikeres műtétem volt pályafutásom során ezért kellő rutinnal és magabiztossággal rendelkezem szemsebészeti beavatkozásokat illetően, valamint a leletek elemzésében és a szemet érintő deformációk, lehetséges későbbi betegségre utaló mintázatok felismerésében is kialakult egy magabiztos tapasztalatom.

A tudásomat nem csak gyakorlati szinten bővítem, hanem rendszeres résztvevője illetve előadója vagyok nemzetközi orvosi konferenciáknak, valamint több pubkikációm is jelent meg a saját kutatási területemen.

2024. febr. 21. 09:30
 14/20 anonim ***** válasza:
85%
Ha semmihez se értesz akkor nem meglepő, hogy nem kellesz sehova. Itt az ideje tanulni, vagy marad a mindenféle bolti csicska szintű állás.
2024. febr. 21. 09:51
 15/20 anonim ***** válasza:
15%
megvártam míg ők keresnek meg.
2024. febr. 21. 10:03
 16/20 anonim ***** válasza:
84%

Friss diplomásként bementem a munkaügyre, gondoltam pár hónapig (nyár volt) elleszek még, kapok valami segélyt stb., erre ők egyből kiközvetítettek a mostani cégemhez és fel is vettek. Azóta is ugyanott vagyok.

Anyagmozgató, targoncás, bolti eladó, operátor ezek mindig nyitott pozíciók, mivel szerintem ezekben a munkakörökben óriási a fluktuáció.

2024. febr. 21. 10:17
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szemsebész főorvos -> nincsen ilyen specializáció, hogy szemsebészet.

Szemészet van és sebészet.

Több, mint 10000 sikeres műtét...ordas nagy kamu.

Ha 20 évig minden nap (hétvégén is) műtesz, akkor sincsen meg a 10000 műtét.

Egyetemi klinikákon, ahol a legtöbb műtétet csinálják, ott sincsen minden nap műtétes nap.

2024. febr. 21. 17:12
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Kimondottan aktívan csak pályakezdő koromban kerestem 13 éve. Akkor én is azt csináltam, hogy néztem a netes hirdetéseket és jelentkezgettem. Kb. 120 állásra jelentkeztem. Ebből 14-re hívtak be interjúra. És 1 volt hajlandó alkalmazni.

Azóta ha váltottam munkahelyet, ismerősökön keresztül kerestek meg.

2024. febr. 21. 18:41
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

10 ezer sikeres műtét és a gyakorira írogat, aha persze.

Ha 40 évig dolgozik valaki, de egy orvos szerintem ennyit nem is tud, főleg nem aktívan, mivel mire "normálisan" kikerül az egyetemről van vagy 30 éves. De tegyük fel az illető 70 éves, és 40 éve a pályán van.

Ez éves átlagban 250 műtét. Egy évben kb. pont 250 munkanap van. Szóval minden nap egy szemműtét. Nagyon hihető, főleg 40 éven keresztül.

De kétlem hogy a hozzászóló 70 éves lenne vagy lrgalábbis 40 éve csinálná a műtéteket, szóval a napi átlag inkább 2-3 vagy akár több műtét...

Borzasztó hiteles...

2024. febr. 21. 21:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Sehol
2024. márc. 5. 13:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!