Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan kerestetek magatoknak...

Hogyan kerestetek magatoknak munkát?

Figyelt kérdés

Mert a proffession és társain nem lehet..Mert szinte vissza sem írnak a cégek.

A jófogás és a Facebookon lévő munka csoportban is a legtöbb munka az mind kamu vagy MLM.

A végzettségem amúgy középfokú kereskedelem területen.

Voltam már boltban eladó de annyi pénzért rossz volt.

Ilyen üzletvezető helyettes vagy ilyen helyekre még soha nem kerültem be.

Így tehát voltam raktáros, költöztető, rakodó, voltam munkanélküli is, szórólapos is voltam.

Most vagyok itt 30 évesen és nem futottam be karriert csak azért mert mindig elutasítottak engem. Bárhová is jelentkeztem.

Protekciom meg nincs.

30/f

2024. febr. 20. 17:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
58%
linkedin
2024. febr. 20. 17:59
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
LinkedIn ajanlatok kozott valogatok. Pofatlanabb recruitereket tiltom, az ertekelheto ajanlatok kozul kivalasztom a legjobbat. Nem nagy muveszet,
2024. febr. 20. 18:06
 3/20 anonim ***** válasza:
62%
profession. akkor még nem is volt Linkedin, vagy nagyon kis népszerűséggel nálunk. A titka, hogy releváns pozíciókra kell pályázni. Ma már a linkedin-en keresnek meg, annak ellenére, hogy be van állítva, nem keresek
2024. febr. 20. 18:13
 4/20 anonim ***** válasza:
44%
Nem azert nincs karriered mert elutasitanak, hanem mert nem ertesz semmihez. Csupa olyan melot soroltal fel amit egy kozepesen kepzett pavian is el tudna latni. Ne is nagyon almodozz magasabb kepesitest igenylo munkarol, orulj neki ha egyaltalan valami gyarba felvesznek a szalag melle.
2024. febr. 20. 18:27
 5/20 anonim ***** válasza:
72%

Milyen végzettséged van?

Mihez értesz?

2024. febr. 20. 18:36
 6/20 A kérdező kommentje:
5-os: kereskedelmi technikus végzettségem van.
2024. febr. 20. 18:48
 7/20 anonim ***** válasza:
73%
Targonca jogsid nincs véletlenül?
2024. febr. 20. 19:23
 8/20 anonim ***** válasza:
3%
leginkább külföldön
2024. febr. 20. 21:00
 9/20 anonim ***** válasza:
10%
Csak beállítom, hogy nyitott vagyok és özönlenek a megkeresések linkedinen.
2024. febr. 20. 21:13
 10/20 anonim ***** válasza:
17%

Ezzel a végzettséggel és ilyen munkatapasztalattal nem csodálom, hogy nem kellesz sehova.

Továbbtanulás gondolom szóba sem jöhet és sosem volt opció, az a lényeg, hogy dőljenek a milliók de értéket véletlenül se legyél képes teremteni, ugye!?

2024. febr. 20. 22:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!