Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha felvesznek még ebben a...

Ha felvesznek még ebben a hónapban és elkezdek dolgozni akkor márciusban fognak valamennyit fizetni nekem?

Figyelt kérdés

Sajnos eléggé sz@r helyzetben vagyok, még sosem voltam így. Nincs sok pénzem, kb 30 ezrem van, amiből pesten szállást kellene fizetnem. Abból fizetésig neccesen kihúznám, már ha március elején fizetnek. Hogy tovább tudjam fizetni a szállásomat.

Ha tegyük fel 25-én behívnak interjúra, és 26-án kezdek, akkor március 8-10 fele fogok kapni ezért a pár napért pénzt?

2024. febr. 19. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2024. febr. 19. 21:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Ez most megnyugtatott.

Napi fizetéses szállón vagyok, nem havonta kell fizetnem. ha ez a munkahely fix lesz, és jó lesz minden akkor fogok tudni saját albérletbe költözni.

2024. febr. 19. 21:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első munkahelyemen február 27-én kezdtem, szerencsére szökőév volt, így márciusban 3 napi pénzt kaptam. Ez az év is szökőév, sok sikert a munkához.
2024. febr. 19. 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyílván fogsz.
2024. febr. 19. 22:06
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat!

Megnyugtattatok. Megpróbálom minél hamarabb felvetetni magam, hogy többet kapjak.

2024. febr. 19. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:
39%

Nem feltétlenül.

Engem például Augusztus 15-én vettek fel, Október elején kaptam 1,5 hónap fizut.

2024. febr. 20. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!