Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A NuSkin-el mennyire eri meg...

A NuSkin-el mennyire eri meg foglalkozni? Mennyire eri meg belekezdeni? Ki mennyi ido alatt mint ert el? (Penzben ertem) mennyi ido kell hogy tudjak keresni valamennyit? Legyszives csak olyanok irjanak akinek vannak tapasztalataik.

Figyelt kérdés
18 eves leszek es szeretnek magamnak egy kis penzt keresni iskola mellett. Hogy ne fuggjek annyira a szuleimtol
2021. aug. 26. 14:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb ha elmész diákmunkára egy multihoz, vagy nyomtatógyereknek egy irodába.

Talán jobban is keresnél.

2021. aug. 26. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Na, a NuSkinről van egy történetem. Egyik ismerőst felhívta egy régi barátja, hogy van valami vállalkozásötlete, beszéljenek. Ismerős el is ment, hát persze, hogy egy Nuskin bemutató volt, a pasas már épp elkezdte volna a szöveget, amikor ismerős felállt, hogy kösz ő ebből nem kér, és elindult kifelé. Az előadó erre teljesen felháborodott, és elkezdett ordítani, hogy jó, akkor akit nem érdekel, menjen ki. Erre az egész terem felállt és kiment :)

Én kihagynám.

2021. aug. 26. 15:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Semennyire
2021. aug. 26. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!