NuSkin v. más néven S7S? Kérlek, ha találkoztál a céggel akkor osszd meg a tapasztalataidat.
Az emberek mindig mosolyogni fognak rad.Ha valamiben ketelkedsz,ne aggodj, mindig talalnak ra magyarazatot.Rolam lehuztak a bort,tele van turpissaggal.A nu skin arban nem szegeny embernek valo, pedig neki lenne a legnagyobb szuksege ra soxor.Azt a penzt, amit megkeres, inakabb elelemre vagy gazszamlara kolti,mintsem Nu Skin bogyokat vegyen.Amugy a termekei jok.Ha a termekei erdekelnek es van penzed ra, akkor ajanlom, de az uzleti reszebe ne fogj bele, az egesz egy alarc, hogy csak jot cselekszel az emberekkel, es felelotlen vagy, ha nem mondod el nekik a lehetoseget a jobbulasa, kozben mosolyogva kizsebeled.
Bocs a negativ valaszokert, mert keresztul mentem rajta, sok penzt belefektettem es meg azt a keves jutalekot sem kaptam meg, egyszeru hibak miatt.Nekem viszont az a felelossegem, h felhivjam a figyelmedet, h a mlm altalaban veve a hazugok munkaja es nem a tisztesseges embere.
A munka valóban nem könnyű. Kell hozzá egy átlagon felüli kitartás, és csekély befektetés pénzügyileg. Csak azok alkotnak negatív véleményt, akik belebuktak. De ha belegondolsz ez minden mással így van..
Látom hogy régi a kérdés, azóta a Nu Skin rengeteget fejlődött, változott ha érdekelnek részletek akkor írj priviben:)
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!