Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nu Skin tapasztalatok? Megéri,...

Nu Skin tapasztalatok? Megéri, milyenek a termékek? Van jutalék? Pénz vagy ajándék termékek?

Figyelt kérdés

2019. márc. 16. 21:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Én két terméket próbáltam ki rohadt drágán, nekem egyik sem vált bé, így én tuti többet nem veszek és másnak sem ajánlom.
2019. márc. 16. 21:59
 2/2 anonim válasza:
23%

Én 3 éve dolgozom a céggel, 2016 szeptember 22 óta főállásban. Mindig időben érkezett a jutalékom, nem panaszkodhatom. Most februártól pedig már nem havi, hanem heti kifizetés van. :)

Nagyon sok terméket használok, én szeretem őket, sokat segítettek a problémás bőrömön, illetve a vásárlóimtól is csupa jó visszajelzéseket kapok, amiket gyűjtök is kifotózva. :)

Ajándék termékekre is szert lehet tenni, ugyanis a hűségprogram keretében visszakapod a vásárlásod 20, 1 év után pedig a 30%-át termékpontokban, amiket be lehet váltani. Pont most várom a futárt, hozza a pontokért beváltott termékeket. :)

Személy szerint én nem bántam meg, hogy csatlakoztam (ingyen), koraszülött kisfiam mellett kezdtem el ezt a munkát, és mire 3 éves lett, nem kellett visszamennem mellőle a gyárba. 2 hete született meg a második gyerkőc, mellette is tudok dolgozni. A türelem és a kitartás meghozta a gyümölcsét. :)

2019. ápr. 2. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!