Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem találok munkát mit csináljak?

Nem találok munkát mit csináljak?

Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék. Tavaly szeptember végén kirúgtak leépítés miatt, azóta keresek aktívan állást. Gazdasági diplomám van és olyan területen is dolgoztam német nyelvtudással. A helyzet az hogy bárhova jelentkeztem eddig vagy vissza se jelzett vagy interjúra behívtak de utana rögtön elutasítottak. Már teljesen feladtam az összes helyre jelentkezek amit találok lidl, jelentkeztem gyári melóra is mert nagyon kéne már a pénz, letagadtam ilyenkor a diplomát de még onnan se jeleznek sehonnan. Mégis mi a fenét csináljak? Költözni nem tudok, kaukcióra sincs már félretett pénzem.
2024. febr. 15. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Hasonlóan vagyok
2024. febr. 15. 13:51
 2/3 anonim ***** válasza:
52%
Mit lehet ilyenkor tenni??
2024. febr. 16. 16:49
 3/3 anonim ***** válasza:
68%
Gazdasági diploma és azt írtad kaukcio? Jaj értem már miért nem vesznek fel sehova.
2024. febr. 16. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!