Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak ha érettségivel...

Mit csináljak ha érettségivel nem találok munkát?

Figyelt kérdés

idén leszek 29 éves és sok mindent csináltam, voltam alkalmi munkában meg ez meg az. Nem tudtam eldönteni mihez akarok kezdeni valójában és a huszas évem közepéig jártam pszicholgóshuz de nem segitett. Sok mindent kiprobáltam, sok OKJ szakmát de egyiket sem végeztem el mert nem voltam jó benne vagy nem kötött le. Egyetemre is jártam elég nehéz szakra amit nem végeztem el. Igy teltek el gyorsan az éveim. Azt már másfél éve újra az van hogy vagy van munka vagy nincs. És nem volt még sajnos bejelentett állásom. Nehéz nagyon, szülőknél lakok, és megtakaritott pénzem sincsen. Nem igy képzeltem el azért a jövőmet.

29/F

2021. nov. 23. 22:53
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Tanulj tovább, kevesebb rinyálás, több önfegyelem. Képzési hitel 1-2, diákhitel, és adj bele mindent! Ennél csak szarabb lesz. Nem így képzelted el a jövőd, de ha nem teszel semmit MOST akkor NEM LESZ JÖVŐD!
2021. nov. 23. 22:58
 2/10 A kérdező kommentje:
De mit tanuljak? Meg mindig nem tudom.
2021. nov. 23. 23:04
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem a jövő, ez a jelen. És igaza van az elsőnek.
2021. nov. 23. 23:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Akármi több, mint ahol most vagy. Az egyetem amit csináltál, micsoda?
2021. nov. 23. 23:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem számítana a pénz, milyen munkával töltenél el szívesen napi 8 órát?

Barista, bolti eladó, raktáros, sofőr, asztalos, tanár, stb...?

Milyen erősségeid vannak, amiket tudnál fejleszteni? Pl. jó az angolod vagy németed? Jól ment a matek? Inkább humán tárgyak? Szívesen dolgozol emberekkel, vagy jól kommunikálsz? Ilyesmi kérdésekre próbálj válaszolni. És kell keresni egy olyan szakmát, ami nem csak egy munka, de karrier lehetőségt is rejt, előreléptetésekkel.

2021. nov. 23. 23:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
És nyugi még 36 évet kell dolgoznod nyugdíjig, nem vagy elkésve semmivel. :)
2021. nov. 23. 23:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha te nem tudod, hogy mit szeretnél csinálni és neked mi lenne a jó, akkor mi honnan tudjuk?
2021. nov. 24. 05:50
 8/10 anonim ***** válasza:

legyen szakmád.

érettségi sok mindenhol kevés.

2021. nov. 24. 08:13
 9/10 anonim ***** válasza:
ha nem vagy okos, akkor mindenképpen fizikai munka lenne jó neked.
2021. nov. 24. 08:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Szintén 29 kissé hasonló helyzetben. Jelen esetben én is egy érettségivel, egy 0 tapasztalatú szakmával és egy angol középfokúval keresek munkát. Van egy másik szakmám amiben már van sok év tapasztalatom, de azt bár csinálni úgy-ahogy szeretem, viszont minden más ami velejár azt mocskosul meggyűlöltem már (vendéglátás).

Ha van kedved nyomjunk egy brainstormingot priviben

2021. nov. 24. 09:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!