Mit csináljak, ha nem találok munkát?
Próbáltam már álláskeresővel, szabadúszó munkát, munkaügyön nézem hetente többször van-e nekem való, újságban nézem, ismerőseim mondják, amit hallottak rádióban. Semmi. Egyetlen helyre vettek fel, oda most nem mennék, mert covidosak a dolgozók. Egyetlen reményem most hogy adtam fel magamról hirdetést újságban. Csak reménykedni tudok, hogy majd hív valaki és már nyugtalan vagyok.
Nagyon szeretnék saját vállalkozást, de hát nincs hozzá most 200 ezer forintom se, hogy neki kezdjek.
Arról nem is beszélve, hogy a szüleim is unják, de engem terhelnek vele, már szégyenlem magam. Sokszor úgy bánnak velem, mint egy gyerekkel, akire nem érdemel semmit, mert nincs munkája.
De egyszer csak találok és akkor legalább nyugalom lesz. Meg már nem válogatok, lennék katona is a háborúban csak valami végre legyen.
Tényleg 10 éve keresek munkát, de még csak egy helyre vettek fel, azt se szeretem, de jobb, mint a semmi.
Azt nem tudom mit csinálok rosszul, hogy ilyen nehéz nekem.
A továbbtanulásról talán jobb nem is beszélni, egyik szakon már 3x megbuktam, mérnök infón, mégis játékfejlesztő akarok lenni.
Amiket tanultam. Először rendszergazdát, aztán programozót, most raktárost.
De ma már mindenhova jelentkezek, gárba, színésznek, pultosnak, pénztárosnak, pincérnek, állatkertbe, semmi. Sokszor nem is reagálnak semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!