Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak, ha nem találok...

Mit csináljak, ha nem találok munkát?

Figyelt kérdés

Próbáltam már álláskeresővel, szabadúszó munkát, munkaügyön nézem hetente többször van-e nekem való, újságban nézem, ismerőseim mondják, amit hallottak rádióban. Semmi. Egyetlen helyre vettek fel, oda most nem mennék, mert covidosak a dolgozók. Egyetlen reményem most hogy adtam fel magamról hirdetést újságban. Csak reménykedni tudok, hogy majd hív valaki és már nyugtalan vagyok.

Nagyon szeretnék saját vállalkozást, de hát nincs hozzá most 200 ezer forintom se, hogy neki kezdjek.

Arról nem is beszélve, hogy a szüleim is unják, de engem terhelnek vele, már szégyenlem magam. Sokszor úgy bánnak velem, mint egy gyerekkel, akire nem érdemel semmit, mert nincs munkája.

De egyszer csak találok és akkor legalább nyugalom lesz. Meg már nem válogatok, lennék katona is a háborúban csak valami végre legyen.

Tényleg 10 éve keresek munkát, de még csak egy helyre vettek fel, azt se szeretem, de jobb, mint a semmi.

Azt nem tudom mit csinálok rosszul, hogy ilyen nehéz nekem.

A továbbtanulásról talán jobb nem is beszélni, egyik szakon már 3x megbuktam, mérnök infón, mégis játékfejlesztő akarok lenni.

2022. júl. 30. 00:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
És milyen munkákat kerestél? Mert egy rakás helyre vesznek fel tucatjával embereket.
2022. júl. 30. 00:05
 2/14 A kérdező kommentje:

Amiket tanultam. Először rendszergazdát, aztán programozót, most raktárost.

De ma már mindenhova jelentkezek, gárba, színésznek, pultosnak, pénztárosnak, pincérnek, állatkertbe, semmi. Sokszor nem is reagálnak semmit.

2022. júl. 30. 00:09
 3/14 A kérdező kommentje:
Szerintem most a legjobb, ha hirdetést adok fel magamról. Tudok még angolt tanítani, weboldalt csinálni. Az is csak javítaná az esélyeim.
2022. júl. 30. 00:12
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
És ezek közül melyikre milyen papirod van?
2022. júl. 30. 00:12
 5/14 anonim ***** válasza:
86%
Gyyártósori összeszerelő állás több ezer van most is.
2022. júl. 30. 00:13
 6/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy távolabb eső állásokra is jelentkeznem kellene. Még külföldre is.
2022. júl. 30. 00:15
 7/14 A kérdező kommentje:
4-es. OKJ-s képzés.
2022. júl. 30. 00:15
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
aha. Egyébként most néztem pl. fekete mosogató állás is van több tucat.
2022. júl. 30. 00:16
 9/14 anonim ***** válasza:
28%
Alapítványi iskola?
2022. júl. 30. 00:18
 10/14 anonim ***** válasza:
73%
Ha kell a munka menj el olyanra amit keresnek, árufeltöltőnek, építkezésre, valami. Ha meg túl kényelmes vagy hozzá akkor szenvedj tovább a keresgéléssel és viseld a következményeit.
2022. júl. 30. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!