Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak, ha nem találok...

Mit csináljak, ha nem találok munkát?

Figyelt kérdés

Próbáltam már álláskeresővel, szabadúszó munkát, munkaügyön nézem hetente többször van-e nekem való, újságban nézem, ismerőseim mondják, amit hallottak rádióban. Semmi. Egyetlen helyre vettek fel, oda most nem mennék, mert covidosak a dolgozók. Egyetlen reményem most hogy adtam fel magamról hirdetést újságban. Csak reménykedni tudok, hogy majd hív valaki és már nyugtalan vagyok.

Nagyon szeretnék saját vállalkozást, de hát nincs hozzá most 200 ezer forintom se, hogy neki kezdjek.

Arról nem is beszélve, hogy a szüleim is unják, de engem terhelnek vele, már szégyenlem magam. Sokszor úgy bánnak velem, mint egy gyerekkel, akire nem érdemel semmit, mert nincs munkája.

De egyszer csak találok és akkor legalább nyugalom lesz. Meg már nem válogatok, lennék katona is a háborúban csak valami végre legyen.

Tényleg 10 éve keresek munkát, de még csak egy helyre vettek fel, azt se szeretem, de jobb, mint a semmi.

Azt nem tudom mit csinálok rosszul, hogy ilyen nehéz nekem.

A továbbtanulásról talán jobb nem is beszélni, egyik szakon már 3x megbuktam, mérnök infón, mégis játékfejlesztő akarok lenni.

2022. júl. 30. 00:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%
Határvadászoknál felvétel van. Nagyon keresik őket most.
2022. júl. 30. 04:56
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, hogy nem túl igényes az önéletrajzod, ezért nem vesznek fel.
2022. júl. 30. 08:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Balatonon szállást is intéz az Aldi/Lidl. Nyárra
2022. júl. 30. 08:03
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Sopron környéken lakok, a nyugati hatarszelről napi 100 ezer ember ingazik. Ilyen random futár, raktáros, targoncás melókkal megkeresik az 1500 eurojukat és jobban elnek mint sok mérnök itt ezen a részen. Ha lesz vmi melód próbálj meg egy 3-4 havi tartalékot félretenni közbe tanuld a nyelvet és irány valahova a határ mellé. Legalabbis én ezt tenném. Atlag melóból én nem tudnék itthon semmire sem jutni, egy helyben toporgáslenne az számomra.
2022. júl. 30. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!