Én várok el sokat a munkától, vagy igazam van?
Mivel nem találtam munkát, elmentem egy raktárba dolgozni. (Nő vagyok, ha számít)
Nos, a körülmények eléggé rosszak..
Nincs fűtés, de egyáltalán, csak az irodában. A raktár területén semmilyen fűtőtest nem található. Hideg van.
A fizetés nettó 250.000 Ft, de még próbanapos vagyok, addig kézbe kapok 8000 Ft-ot, egy napra. Ez azt jelenti, az órabér próbanapokon 1000 Ft/óra.
Lehet én várok el sokat? Sajnos a szakmámban nem tudok elhelyezkedni, mivel nincs jogosítványom. Hiába szereztem szép bizonyítványt, sajnos nem számít.
Arról nem beszélve, hogy mivel csomagoló munkát végzek, a nap végére fáj az egész alkarom, tenyerem és az ujjaim. Nem vagyok finnyás, sem semmi egyéb. 12 órákat húztam le tavaly nyáron, egy eléggé komoly vendéglátó helyen.
Itt napi 8 óra, heti 5 nap és nincs délután, hétvége.
Helyileg Budapest.
Őszintén, szerintem elképesztő hogy alapvető dolog, mint fűtés, nincsen? A bért inkább hagyjuk.
AZ, hogy téged mi érdekel magasról le van kaksizva. A munkáltatókat az érdekli hogy mihez értesz, ami a leírtak alapján 0.
Amúgy a szakács szakmával ma (még) jól lehet keresni szal nem igazán értem mit vergődsz itt, már 2 alternatívád van?
Kedves 22!
Én elhiszem hogy itt sokkal jobb kiélni magad és belerúgni a földön fekvő emberbe, de ehhez a véleményhez esetleg az arcodat is vállalod? Szívesen elbeszélgetek veled. :)
Bár tudom, hogy az ilyen trollok csak a fotelből osszák az észt. :)
23-as kommentje el is tűnt, szerencsére. Lehet a felhasználóját is tiltották.. :)
23. Lehet neked ennyire tellik, nekem nem.
De sejtettem, hogy itt senki nem vállalja az arcát. Ennyit értek ti.. 😅
Embereket abuzálsz online, a kis fotelodból, anyuci házában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!