Már volt olyan a munkahelyeteken, hogy nem jól csináltátok a munkátokat és nem szóltak érte, hanem egyszercsak kirúgtak a semmiből?
Engem egy hyelrol rigtak csak ki.
Szalag végén dolgoztam (varroda)mindenki összeállitotta a részalkatrészeket a ruhán nekem azokbol kellett az egészet összeallitani.
De mivel senki nem varrt semmit oda ahova kéne igy csak huzva nyujtva lehetett csak az egészet összerakni egybe.
Erre engem rugnak ki mert az osszes rossz volt.
Aztan mással összeállitották rosszul (azaz "csavar" az össze öltöny es ugy szállították ki)
Ez veled megtörtént, Kérdező?
Ha igen, már bocsi, de ha saját bevallásod szerint nem csináltad azt, amit kellett, akkor nincs mit csodálkozni, hogy csak fogják magukat, és kirúgnak. Még jó hogy nem kitüntetést vársz a rosszul végzett munkádért.
Én jártam hasonlóan.
1 hónappal azelőtt történt egy incidens az egyik vendéggel.
Megkertem a vendéget hogy a gyerekre szóljon rá ne nyalja az üveget (akkor lett letakaritva) és dutson borítson, és szaladjon a pincérek kötött mert megserul a gyerek véletlen,leontjuk,neki megyünk, raesik a tányér, stb stb stb. Úgy gondoltam hogy értelmes, megértette, leultek. Ettek, elmentek adtak jattot is.
Aztán másnap írt a nő egy kommentet hogy úgy bántam a gyerekkel mint egy kutyával, és ordítottam.. A főnök meg 1 hónappal később látta meg. Szombat este a legnagyobb forgalomban bejott az egyik "kutyája" levágott elem 1 borítékot hogy holnaptól nem kell jönni, ideadta a fizut, meg "búcsú ajándék 15.000" eleve elakartam jönni, 2 hónapon belül, de ez rosszul esett. Megsem hallgattak és hazugság volt amit mondott a nő, hiába bizonygatta a többi kolléga hogy nem így volt, nem hitt nekünk. Így ott hagytam mindent munkaidobe..
Aztán rá 1 hétre felmondott 2 szakács, 3 pultos, és a takarító is. Rajottek miattam hogy milyen undorító egy cég...volt aki 13 éve volt ott, volt aki 20 eve és volt aki 2 éve. Én félévet voltam ott de kiette a lelkem.... Nem bánom hogy nem ott dolgozok már.
en utaltam műanyag gyárba dolgozni és direkt szar termékeket gyártottam és csimagoltam... egyszer csak jött az űzi ho holnap már nem kell jönni
🤗
Én egyszer jártam így. Felvettek egy multihoz nyelvtudással, könyvelői háttértudás nélkül számlakönyvelői munkakörbe, azzal az ígérettel, hogy megtanítanak mindenre (nem klasszikus könyvelés volt, hanem Oracle rendszerben könyveltünk). 100% home office-ból kellett betanulni, nagyon igyekeztem, még túlóráztam is, aztán egyszer csak gyanús lett, hogy valami gond lehet, mert amikor azzal a lánnyal volt hívásom, aki betanított, elkezdett megjelenni a hívásokban a főnökünk, persze azt mondta, hogy nincs ennek semmi különösebb oka.
Eltelt kb. 2 nap (3 nap volt hátra a próbaidőmből), egyik reggel hirtelen kaptam tőle egy hívást, hogy másnaptól nem kell dolgoznom, és mivel nyár volt, azt mondta, hogy menjek el nyaralni. Ennek az egésznek az okát igazából nem tudtam meg, biztos nem voltak velem elégedettek, de jó lett volna, ha ezt előre jelzik, hogy tudjak változtatni, vagy legalább figyelmeztetnek. Nem sokkal utána láttam, hogy megint kerestek embert ugyanebbe a munkakörbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!